Tylko pamiętaj czym bardziej skomplikujesz tym bardziej będziesz miał przerąbane gdy to ci w zimę zamarznie.
Ja chyba sobie zrobię taki zawór ale jako oddzielny element zbiornik z pływającą kulą
przerobiony z tego
Witam wszystkich.Zdawałem ostatnio sprawozdanie do urzędu miasta z ilości wywiezionych ścieków i otrzymałem zawiadomienie o obowiązku wystawiania faktur każdorazowo(czyli ilość przedstawionych ścieków musi się pokrywać z fakturami).Mam pytanko czy również macie obowiązek za każdym razem wystawiać fakturę czy można to w jakiś sposób ominąć.Nadmienię że pracuję w branży od pół roku i może nie do końca się jeszcze w tym orientuję.Proszę o wskazówki z góry dziękuję.
Witam wszystkich.Zdawałem ostatnio sprawozdanie do urzędu miasta z ilości wywiezionych ścieków i otrzymałem zawiadomienie o obowiązku wystawiania faktur każdorazowo(czyli ilość przedstawionych ścieków musi się pokrywać z fakturami).Mam pytanko czy również macie obowiązek za każdym razem wystawiać fakturę czy można to w jakiś sposób ominąć.Nadmienię że pracuję w branży od pół roku i może nie do końca się jeszcze w tym orientuję.Proszę o wskazówki z góry dziękuję.
Witam kolego a w jakiej miejscowości kursujesz? Niektóre gminy = urzędy maja wygórowane wymagania jest to bardzo możliwe ja będę zaczynał tez teraz ten fach w 4 gminach i jedna z nich ma takie wymagania ciekawy jestem czy będzie można wystawiać paragony fiskalne?
Witam Panowie mam takie pytanko interesuje mnie zakup wozu asenizacyjnego ,o pojemności nie mniejszej niż 6000 l. Strony typu allegro itd już przeglądałem i pomyślałem że może ,któryś z was ma takie autko na sprzedanie. Jedynym mankamentem jest to ,że dyspomuje kwotą do 20000 i wiem że za wiele tą kwotą nie moge zwojować ale jeśli ,któryś z was wiedział by coś w tym temacie bede wdzięczny.
Koledzy mam pytanko,ile stacji zlewczych[maszyn] jest u was na oczyszczalni.Jak najdłużej zdarzyło wam się stać w kolejce na oczyszczalni przy zrzucie ścieków.
Koledzy mam pytanko,ile stacji zlewczych[maszyn] jest u was na oczyszczalni.Jak najdłużej zdarzyło wam się stać w kolejce na oczyszczalni przy zrzucie ścieków.
U mnie leci przez licznik i przekroju 60mm no przecież to śmiech na sali.
Przyjedzie jakiś starek, za nim drogi, kolega beczką 20tys, i zaczym moje 15metrów zleci to dobra godzina poszła...
To zależy jaka jest oczyszczalnia w jednej zlewam przez licznik to czasami i godzinę potrafi lecieć a na innej jest tak zrobione że przy zlewaniu wytwarza się podciśnienie i 2 min nawet to nie trwa.
Niema ktoś z was (zdjęcia) wyraźnej tabliczki znamionowej bo z mojej to kupka rdzy została
To zależy jaka jest oczyszczalnia w jednej zlewam przez licznik to czasami i godzinę potrafi lecieć a na innej jest tak zrobione że przy zlewaniu wytwarza się podciśnienie i 2 min nawet to nie trwa.
Dokładnie, jak cugu złapie to 15 metrów zlatuje 6 minut
Cytuj:
Niema ktoś z was (zdjęcia) wyraźnej tabliczki znamionowej bo z mojej to kupka rdzy została
Mnie właśnie czeka czyszczenie mojej ze starka małe to g**** a syfu się zbiera że szok. Co do ciekawej roboty to w poprzednim roku po czyszczeniu cały boży tydzień rwał mnie brzuch i miałem przymusowy urlop
Mnie właśnie czeka czyszczenie mojej ze starka małe to g**** a syfu się zbiera że szok. Co do ciekawej roboty to w poprzednim roku po czyszczeniu cały boży tydzień rwał mnie brzuch i miałem przymusowy urlop
Panowie z całym szacunkiem ale nie lepiej zamówić samochód z wuko i się nie męczyć.Ja za czyszczenie beczki płacę 50 złotych i problem z głowy.Pozdrawiam i Wesołych świąt.
Daj namiar i powiedz jak ci wuko czyści, za 50 złotych to ja ruska nawet nie najmę do czyszczenia zresztą jak ja miałbym to robić za kasę to mniej jak 100zł bym nie wziął
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości