1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
coś ostatnio często widuje Twoje wozy, tak się złożyło, że wczoraj ok godz. 19 twój eMAeN śmignął koło mnie, jak stałem na parkingu za zjazdem z obwodnicy Mszczonowa na Żyrardów, Sochaczew, tam gdzie budują teraz dalszy ciąg nowej obwodnicy. (jakoś za CPN-em jest ten parking)
I jak się nie mylę to chyba o 15 jechałeś wczoraj srebrną 407 na Poniatowskiego, albo mi się przewidziało, twarz wydała mi się jakaś znajoma
Wydaje mi się, że ktoś zapitolił tylko zdjęcia. Daniel z tatą jak by już dawali, to porządne szczegółowe zdjęcia, a nie miniaturki które zasłania do połowy napis otomoto
Poza tym w ogłoszeniu pisze rok 2000, a MAN Daniela jest z 2001.
Ja też widziałem, tylko że to był ciągnik siodłowy to chyba nie wasz.
Jeszcze jeden taki post i będziemy się gniewać.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
MAN widziany wczoraj tj. 6.01 godz. 12.30-13.30 na zoll parkingu ZAC Carling Sud/EUROPORT w Saint Avold, stał na przeciwko mnie. Miałem zrobic foto ale deszcz padał i robiłem sobie obiadero to nie chciało mi sie wyłazic z auta:P Był fader czy szofer jakiś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości