Tekno może i drogie ale jakosc wykonania kabin i detali o wiele lepsze .
Na początku myślałem że masz tam w kolekcji nowego LTM 1050 od WSI , ale przyjrzałem się dokładniej i są tam 4 osie czyli 1070 od Conrad
GG: 1093053
Samochód: c-max
witam
a wiec lustra,anteny itp. detale niestety oczekuja w pudełkach, gdyż moj bardzo aktywny synuś(rezolutny dwulatek)uwielbia sie nimi bawic,i niestetu musimy czekac na troszke bardziej odpowiedzialny wiek aby nic nie "popsuł"
Ciężarówki piękne. A tego Actrosa to też sobie będę musiał chyba jeszcze kupić na czterech osiach. Strasznie mi się podoba ten model Dla mnie trochę mało tego co w ciężarówkach najbardziej mnie interesuje czyli wywrotek Z niecierpliwością czekam na prezentację maszyn budowlanych
_________________ Zapraszam na moją stronę z modelami maszyn budowlanych i samochodów ciężarowych w skali 1:50 - facebook.com/ziebol.modele
GG: 1093053
Samochód: c-max
witam serdecznie
a teraz cos na co trafiłem przypadkiem w malenkim sklepiku w miasteczku(dzieki mojemu synkowi miał dosc siedzenia w samochodzie), jestem bardzo zadowolony z mojego nowego zakupu a jeszcze bardziej z ceny jaka mi przyszło a niego zapłacic czasem mozna trafić
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości