Witam
w tym temacie chciał bym się pochwalić postępem prac przy moim nowym dziele
Model bazowy:
akcesoria z hdsem:
zestaw dodatkowych opon Smile
Na allegro kupiłem kabine od scani 143,
Zamieżam zrobić ją w wersji 5cio osiowej z wydłużoną kabiną topline,
chce zrobić okablowanie silnika, nie wiem jak się do tego zabrać, rama już wydłużona o 15cm,
Dach zdjąłem z poskładanej lata temu scani 143
(dostała na wymiane dachod roadrunnera)
Ramę chce pomalować na cie ciemnokrwisty czerwony, a kabine z maską na czarny mat, i pokryć bezbarwnym lakierem,
Czekam na krytykę i podpowiedzi!
Pozdrawiam Jacenty
Super pomysł .Ładnie wyszły ci te kalkomanie na kabinie.A ja też robię tak jak ty te kalkomanie na szybie tylko że w Scanii Atelier i zrobiłem już Scanie 144l z HDS-em z tego samego zestawu za jakiś czas jak będę mógł to założę temat z fotami moich Scanii.Mniejsza pozdrawiam i będę dokładnie śledził tę relacje.
_________________ MOJA PASJA TO CIĘŻARÓWKI OD POCZĄTKU DO SAMEGO KOŃCA.
Mogłeś zaszpachlować przetłoczenia za szybą, tak jak w oryginale, albo w ogóle zrobić tam gołą blachę
Poza tym tak nienaturalnie wygląda, ale Twoja wizja i Twój model. Poza tym, raczej ok wykonanie i fajne smaczki jak ten laptop czy "dywaniki"
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Grunt to dobzę je przycisnąć, potem zabezpieczyłem bezbarwnym lakierem w spreju, może się ktoś zna i powie mi dlaczego krawędzie kalkomanek pożarły się ze sprejem? ;/
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 38 gości