Cytuj:
firma jest w radziszewie system 3/1 na chlodni stala 4500 jako drugi 2500 na chlodni podwojna obsada
Zgadza się.
Cytuj:
a na plandekach placa od kilometra
Bzdura nr 1. - na firankach również zdarzają się trasy w podwójnej obsadzie więc taki system nie miałby sensu. Procent od frachtu dla głównego kierowcy, skoczek ma tyle co na chłodniach lub sumę umowną za daną trasę.
Cytuj:
chlopaki jezdza na dwie karty
Bzdura nr 2 - wytłumacz mi i chyba wielu innym użytkownikom WC w jaki sposób jeździ się na dwie karty? Rowerową wkładam do tachografu czy może bankomatową a może na paszport polsatu?
Cytuj:
a ak trzeba to i tacho jest rozlanczane
Bzdura nr 3 - Rozłączane jeśli już a poza tym, jakoś nie zauważyłem by w autach były jakiekolwiek "rozłączniki".
Cytuj:
takze orka na maxxxa
Miodu nie ma nigdzie ale nikt nikogo do pracy chyba nie zmusza a z tego co zaobserwowałem to raczej wyzyskiwany się nikt nie czuje bo sporo kierowców którzy w firmie są od dawna - choć wiadomo każdy zarabiać chciałby więcej.
Cytuj:
zmiany sa w radziszewie
Bzdura nr 4 - Zazwyczaj są na Ringu Berlina choć owszem zdarzają się na bazie gdy auta zjeżdżają do serwisu lub z innych powodów.
Z powyższego wnioskuję, że firmę znasz jedynie z opowieści i nie miałeś z nią nic wspólnego jak i chyba z jazdą w ogóle.