Cytuj:
Wydaje mi sie ze te czerwone lusterka to wiocha
Dobrze, że Ci się tylko wydaje, bo dużo ciężarówek różnych marek ma lakierowane lusterka i dobrze to wygląda. Jedyny mankament takich malowanych lusterek to to, że widać potem rysy od gałęzi itp. Ale wyglądowo lepiej to wygląda na pewno niż takie koloru plastiku.
Oto pokaże jeszcze kilka fotek z prac przy aucie przed zlotem.
Nowe oponki na ciągnącą, przygotowane do malowania napisów
Tu fotka pomalowanego i założonego tyłu
I przód. Fotka robiona gdzieś koło 2-3 w nocy
I jeszcze taka fotka Red Lady pod firanką
A teraz kilka fotek z 17 Trakerskiego Spotkania
To by było na tyle
Teraz trochę aktualnych informacji i planów, które chcielibyśmy wykonać do Master Trucka.
Napisy na kołach będę musiał poprawić, bo czerwony zczarniał i teraz jest taki bordowy. Do tego tato był na budowie i lekko przyhaczył niektóre napis z prawej strony.
W AE jak znajdziemy wolną chwilę wymontujemy plastiki, które są poobijane, porysowane, itp. i zawieziemy do malowania, żeby na Master Trucku była "kompletna". Przy okazji ściągania m.in. międzyosiówek do malowania musimy wyciągnić zbiornik bo coś puszcza w miejscu zgrzewania. Do tego jeżeli starczy nam czasu chcielibyśmy założyć obrysówki do AE, bo jako jedyna ma jeszcze starą wersję oświetlenia. (będziemy zakładać tak jak w Red Lady).
W Integrali musimy zaszpachlować i pomalować przedni, prawy narożnik po stłuczce, którą już kiedyś opisywałem.
W nowej Reni musimy założyć szyny na firanki do kabiny.
A co do dalszych planów to nie chcę zapeszać, ale w Hradcu jeżeli się pojawimy to będziecie mieli co podziwiać