Cytuj:
ja tegoroczny zlot podsumuje tak:
Trochę się nie zgadzam z Twoim zdaniem kolego
Cytuj:
ciasno
No przykro mi, za większy plac trzeba zapłacić, a jak sam napisałeś Tobie aktualne ceny już przeszkadzają, a co dopiero by było gdyby były większe.
Cytuj:
głośnio - bydło i pijaństwo
Przykro mi ale ten zlot to nie jest msza w kościele. Wiele kierowców nie ma okazji popić, pobawić się z kolegami z pracy, takie zloty to nie kiedy jedyna okazja, więc nie miej do nich pretensji. Do mnie nikt nie miał pretensji, nikt na mnie nie krzyczał, jak podszedłeś przywitałeś się i porozmawiałeś i wszystko było okej. Były jakieś pojedyncze przypadki chamstwa no ale cóż. Bez przesady.
Cytuj:
arogancja niektórych "drajwerów" nie dało się normalnie porozmawiać, traktowali cie jak gorszego
No z tym się akurat zgodzę, było paru kolesi, którzy zbyt mocno podniecali się tym czym jeżdżą.
Cytuj:
smród od toitojow
Kompletnie nie rozumiem Twoich pretensji. Na zlocie było mnóstwo ludzi, oni gdzieś musieli się załatwić, a z tego co zauważyłem ToiToi'e były codziennie opróżniane. Dodatkowo ten smród był spowodowany przez temperaturę i nagrzane budki, jeśli Ci nie pasuje napisz przed następnym zlotem do organizatora o klimatyzowane ToiToi'e
Cytuj:
ceny
Tak jak wyżej, pozostawię to bez komentarza.
Cytuj:
a jak dla mnie jedynym samochodem godnym uwagi była Scania z Czech
Kolego zauważ jedną rzecz, tuningowane ciężarówki dopiero zaczynają się pojawiać w Polsce, musi minąć jeszcze parę dobrych lat żebyśmy dogonili Szwecję czy Holandię w tej dziedzinie.
Podsumowując, ja ze swoją ekipą bawiłem się świetnie. Byłem pierwszy raz w Opolu i jestem na prawdę mile zaskoczony. Impreza mi się jak najbardziej podobała i jeśli będę miał okazje to przyjadę na zlot za rok.
Nasza Scania:
Pozdrawiam