Cytuj:
Napisz ile kosztował Ciebie ten wyjazd i jak z organizacją.
Ceny na europejskim poziomie.
Weekendowy bilet wstępu 27 euro, camping w bezpośrednim sąsiedztwie toru 12 euro za dobę od osoby, holenderskie piwo i słój parówek coś koło 7-8 euro.
Plus paliwo, ale to musi kierowca podliczyć, a jest póki co na kolejnym wypoczynku
W każdym razie jechałem w jedną stronę, później zostałem na tydzień u rodziny więc całkiem gratis Sindbad z Bielefeld do domu 161 złotych ^^ Po drodze jeszcze jakieś jedzenie, woda, modele, itd więc nie mało, ale jeśli komuś zależy to gdy zacznie już teraz to z pewnością uzbiera do kolejnej edycji.
A organizacja? nasza była wzorowa
Zlotu? no cóż, w piątek ogromne zamieszanie, szczególnie będąc tam pierwszy raz, wszędzie korek zjeżdżających się ciężarówek. Potrzeba trochę czasu i nerwów żeby załapać co, gdzie i za ile. A tak to nie widziałem żadnych problemów, poza Holendrami upijającymi się 4% piwkiem, którzy w stanie upojenia mają czasem szalone pomysły. W każdym razie warto się tam wybrać raz na kilka lat.
Cytuj:
a masz kolego może zdjęcia repińskiego i scani z marpolu ??
Mam tylko jedno poglądowe:
Obok stał jeszcze DAF '300', ale nie pojechałem tam oglądać ciężarówek z własnego podwórka. Swoją drogą, może ktoś wie, czy to prawda że Scania nie wróciła do Polski o własnych siłach?
Cytuj:
Oldtimery przyćmiewają resztę tych wozów cyrkowych.
Widzę że mamy podobne zdanie na ten temat
Kolejna porcja zdjęć: