Cytuj:
igoR84- jazda tirami to było zawsze moje marzenie , to dlaczego mam zaczynać od busów nie ma innej drogi ?? I piszesz , że wystawiłeś ogłoszenie na etransporcie i Cię przyjeli , pewnie też byłeś bez doświadaczenia tak jak ja , a pracodawca dał Ci Tira i od początku prowadziłeś go sam a na miesiąc miałeś 6000 zł . Jak tak to miałeś prawdziwe szczęście .
volvo83- dzięki o się pytałem
Pracowałem dlatego że zdecydowałem się od razu po telefonie wyjechać na miesiąc w podwójnej obsadzie, gdzie kursowało się z Hiszpanii na całą UE, praca może nie była zbyt dobrze płatna3500zł stałej pensji plus wyżywienie, ale na początek, który i tak długo nie trwał, ta praca dała mi możliwość u następnego pracodawcy już jazdy samemu, same busy też miały jakieś tam znaczenie.
Jeżeli nie miałeś z tą pracą chociaż styczności jako pasażer (tzw kierowca prawego fotela) co wg mnie daje duże wyobrażenie na temat tej pracy, to możesz mieć naprawdę ciężko. A różnych żałosnych obrazków trochę widziałem, słyszałem wynikających z kompletnej niewiedzy dotyczącej wykonywanej pracy.
"mobile, jechałem 3h zrobiłem 30min przerwy i jechałem 2h ile teraz muszę zrobić przerwy???"
Nie chcę Cię oceniać zbyt pochopnie ale widząc jak się do tego zabierasz i za ile chcesz pracować , można stwierdzić że raczej nie wiele o tym wiesz.