Nie będę oryginalny, z zewnątrz słabiutko, przesadzili z tą szpachlą, czy co to tam jest i ta dokładka pod zderzakiem .
Jedynie wnętrze i ewentualnie felga na plus.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Jakoś do naszych płaskich "ryjów" styl death/black rider lub coś podobnego, za bardzo nie pasuje. Całkiem inaczej prezentują się trucki zza oceanu. Jednak wnętrze jest dosyć ciekawe kolorystycznie z drobnym zastrzeżeniem: inny sposób pikowania pomarańczowej tapicerki zrobiłby jeszcze większy efekt.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Na pewno trzeba przyznać jedno - nietypowy pomysł na zrobienie kabiny - mi osobiście nie przypadł on jednak do gustu - nie do końca wiadomo czy miała to być minimalistyczna, matowa kabina czy też auto na pokaz - o czym świadczy dokładka pod zderzakiem czy osłony między osiowe.
Wnętrze to jednak inna bajka - świetne połączenie kolorów
Jeżeli dobrze pamiętam to to volvo jest zrobione jako pokaz możliwości przez jakiś odpowiednik Pimp My Ride pt. Pimp My Truck
Tu troche więcej info jak ktoś rozumie coś z tego http://www.v8power.nl/v8forum/viewtopic ... mp&start=0
Kiedyś zrobili też scanie
Tak jak przedmówca uważam, że to zawsze coś nowego jakieś świeże spojrzenie na tuning ciężarowek. Mi osobiście taki styl się podoba, fakt że funkcjonalne to nie jest ale nie wszystko co piękne jest funkcjonalne. (Piękna kobieta, żadko potrafi coś zjadliwego przygotować) Tak na serio to coś na styl niemiecki w tuningu osobówek.
No coż całe szczęście że każdy ma inny gust
_________________ Samochód to po rodzinie najważniejsza rzecz w życiu.
wg. mnie idea takiego tuningu jest spoko, to coś nowego, jak ktoś wyżej powiedział taki powiew świerzości, tyle że w tym konkretnym wypadku wykonanie jak dla mnie troche nie bardzo
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 32 gości