GG: 15891130
Witam panowie jest taka sprawa że potrzebował bym zdjęcie SCANI T ale nie R tylko tej starej np: 124L zdjęcie dokładnie przedniego Grilla a dokładnie górnej części Grilla idealnie zrobionego od przodu i z bliska
Dokładnie tej części
z góry dziękuje
Gadałem 2 dni temu z szoferem tej Scanii. Taki sympatyczny facet przed 50-tką, to jest 2003 rok, 470 koni na 2 turbinach. Ma trójniczek Jeździ tylko dla reklamy, na pusto.
I opłaca im się tak latać na pusto po kraju?
Widziałem ją kilka razy w zajeździe "Stary dwór" koło Błonia(DK 2) i prezentuje się za***iście.
Widać, polityka mieszania piwa z wodą skutkuje dobrze i stać ich na takie jazdy
A tak na serio, to pewnie jeździ od festiwalu do festiwalu i "wzbudza podziw"
Super się w nich wymienia sprzęgło - ostatnio w ciągniku Trans-Bieszczad u mnie na warsztacie chłopaki zrobili kompletne sprzęgło (wyjęcie skrzyni, dostawa części, montaż skrzyni, odpowietrzenie) w ok. 4h
Ma ktoś może jeszcze stare foto Scani t 164l 580 v8 6x4 ciemno zielona z (chyba ) naczepą szmatą niskopodłogową. Scania kiedyś miała takie zdjęcie na swojej stronie ale jakoś szukam szukam i znaleźć nie mogę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 78 gości