Cytuj:
Jesli sie skupisz i doczytasz dokladnie, zauwazysz ze pisalem o sprzecie na 12V podlaczanym do pradu o napieciu 24V. Tylko ty piszesz o 230V, panie elektroniku.
Tobie tez mam tlumaczyc, ze istnieja cuda techniki przystosowane do dzialania na prad o roznym napieciu?
Jesli nie wierzysz, idz na orlena, kup dowolną ladowarke za 10zl, wyczytaj co na niej pisze, zrob test i zobaczysz o eureko!!! Dziala na 12 i 24V!!!!!!
Nie nie pali sie!!!!!!
elektronik z bozej laski.
widzę, że ja do Ciebie z kulturą, a ty się rzucasz jak 15-latek, trochę powagi, jeżeli chcesz by z Tobą rozmawiano na poziomie to sam staraj się trzymać poziom, przeczytaj jeszcze raz co napisałem, pomyśl, przeczytaj jeszcze raz, a jak to nic nie da to wróć do szkoły. W swoim poście drwię z Twojej teorii z której wynika iż podwyższenie napięcia nie niszczy żadnego urządzenia, po prostu będzie sprawniej chodzić. Oczywiście istnieją urządzenia przystosowane do różnych napięć, ja tego nie podważam, ale to najwyraźniej musiałeś pominąć, pieniąc się przed monitorem, że ktoś Ci zwrócił uwagę.