Mixery materiały biorę z własnego pomysłu i dostępności towaru, do skali 1:32 nie ma wyboru, patrząc na Twoją makietę w skali 1:87 to wykonanie z dostępnych materiłów nie jest za ciekawe
Jak 200 zł ktoś Ci za to zapłaci to na Twoim miejscu zaniósłbym mu to na kolanach
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Jak z pojazdami chcesz sprzedać to chyba dobra cena.
Przecież to są zabawki, nie przesadzasz?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Sprzedaż oczywiście z pojazdami, jeden pojazd na allegro sprzedawałem w granicach 50-80 /sprzedałem 6-7 pojazdów/ i też się zdziwiłem co do ceny.
Zabawki jak zabawki są tam też pojazdy Siku, Britains, Joal cena w zależności od 70-250zł /wiadomo że są to modele dla kolekcjoner W PRZENOŚNI/
Dodatkowo jest zestaw kolejowy firmy Faller, Lima Italy nie widoczny na foto /szyny mosiężne około 50 prostych, 40 łuków, 12 zwrotnic/ 4 lokomotywy i 15 wagonów, na allegro wagony wahały się w cenie 60-120zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości