1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Widziałem go w tamtym tygodniu koło GALAKTYKI na wylocie z Kielc a w tym tygodniu na wlocie do od strony Morawicy i uderzyliscie na Sukow mowiłem do ojca zeby zaczol wyprzedzac bo chcialem fotke pstryknac ale jakas duza kolejka sie zrobila;/A nie mysleliscie zeby omalowac naczepe na niebiesko?(tam gdzie jest na czerwono) wtedy byl by ladny efekt kolorystyczny;)
DAFik mijany wczoraj o 17 w Zgierzu leciał w kierunku Łodzi. z tego co zauważyłem, to też macie jakieś obrysówki na tyle na naczepie, cykniesz foto?
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Szaki123: Nasza 430tka sporadycznie bywa w Wieruszowie, akurat wtedy tak wypadło.
Młody: Nie, akumulatory spokojnie dają sobie radę- wymieniane 2 lata temu. Daf nie zawsze jeździ na włączonym dodatkowym oświetleniu, bo często się tego czepiają, a jest do tego oddzielny włącznik więc można sobie włączać i wyłączać do woli. Chociaż w nocy na ogól wszystko jest włączone, często nawet neony.
Krzysiek80: Tak, z tyłu na naczepie też daliśmy obrysówki. Przy okazji zrobie zdjęcie i wrzucę.
Co do DAFa to zdjeliśmy z niego rure ze zderzaka, tą z obrysówkami, bo w to miejscie dojdzie tzw. "hokej" z halogenami przecimgłowymi.
Teraz bardziej skupimy się na młodszym bracie tego dafa, tj. na 480tce którą kupiliśmy.
W wolnych chwilach pikujemy mu tapicerke, a reszta w swoim czasie.
_________________ Jazda to powołanie...ktore chce realizowac w zyciu
haaa! znów udało mi się spotkać Dafa gdzieś na odcinku Zgierz Piątek dziś coś około 17.30 jechał w stronę Łodzi. Tylko nie na trójniku
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Wczoraj jadąc na zakupy zobaczyłem Daf'a pod DS Schmit Polska godz. coś po 17 to mogl byc ten Daf ? Mialem zamiar podjechać blizej do niego wracajac z zakupów ale juz go nie bylo potem. Ogólnie miło widzieć takie autko na "swoich" blachach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 56 gości