Dzwonię do jakiejś firmy mówię iż posiadam pół roku dośw. w prowadzeniu pojazdów ciężarowych.Jak oni to mogą sprawdzić? co ja powinienem im przedstawić?
Podać numer do obecnego/byłego pracodawcy, przedłożyć referencje wystawione przez poprzedniego pracodawcę (o ile Ci takie wystawi) lub pokazać świadectwo pracy z poprzedniego/poprzednich miejsc pracy.
Podać numer do obecnego/byłego pracodawcy, przedłożyć referencje wystawione przez poprzedniego pracodawcę (o ile Ci takie wystawi) lub pokazać świadectwo pracy z poprzedniego/poprzednich miejsc pracy.
No i o taką odpowiedź mi chodziło, dzięki wielkie .
kartę kierowcy? jakieś tarczki
ja w samochodzie mam wszystkie od początku pracy ...(2 lata) szef się nie upomina, a mi daleko jest, żeby je zanieść
podziwiam takich ludzi za (głupotę) sam mam w robocie gości co jak włożą w poniedziałek tarczkę to w piątek wyjmą o ile nie zapomną. Co prawda nie obowiązuje nas czas jazdy ale tarczka być musi. Ciekaw tylko jestem co będzie z wami jak się itd dostanie na firmę
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
ITD poprosi kierowcę(ów), za pomocą szefa oczywiście, o jak najszybsze (zależy gdzie jeżdżą i jak rozległa jest kontrola, niedawno znajomy dostał na to tydzień) zjechanie na bazę i o przedstawienie tarczek. Nic wielkiego się, od razu, nie stanie.
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 27 gości