GG: 1772995
Witam, mam pytanie chciałbym zmienić przednią maskę w Manie TGA na maskę z MANa TGX chodzi mi konkretnie o grill ten w tgx'ie bardziej mi się podoba, czy orientuje się ktoś może czy na rynku są dostępne takie grille jak w tgx'ie dopasowane do maski z mana tga ??
GG: 1772995
No właśnie chodzi mi konkretnie o dostępność tej atrapy, skoro mówisz że widziałeś w TGA to możliwe jest że takowe atrapy do TGA istnieją, na allegro niby są dostępne takie tylko że patrząc na zdjęcia owej aukcji nie bardzo jestem pewien czy będzie pasować....
WITAM
Mysle ze jest kilka różnic w TGA masz listwe na wywrocie i boczki sa osobno a w TGX maska jest dłuższa i zastępuje listwe, boczki równierz sa zespojone z maską. Także wymiana maski raczej nie wchodzi w grę a sama atrapa w TGX może się róznić wymiarami od tej w TGA.
Pozdrawiam i napisz co się udało przerobić.
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 15 gości