Mam pytanie...
Jak wygląda sprawa powrotów? Może gdzieś było ale nic nie znalazłem.
Tak, dokładniej chodzi mi, oto czy podczas powrotu z ładunkiem, trzeba wydzierżawić kontener lub coś podobnego? Bo w końcu wykorzystujemy kogoś kontener.
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Niestety, ale stoi. Jeszcze się z nim bawią. Ogólnie dużo remontów i porażka z poruszaniem się po porcie. Wyjazd przez Neuhofa w kierunku Georga zamknięty, przez Stillhorna prosto wiecznie korki. Wyjazd przez Georga zamknięty, trzeba jeździć koło Turków, zawsze korek. Wisielec stanie, automatycznie wszystko stoi z Eurogate'a i Bukai'a. Wczoraj z CTT stałem w korku od samego terminalu. Na urząd na Windukaii prawie 2 godziny jazdy, bo był mały wypadek za zjazdem na Neuhof w kierunku Veddla. Ogólnie byle jaka pierdoła i wszystko stoi. Wyjazd przez Veddla nie wymaga komentarza. Zweibrucken w remoncie, wyjazd tylko w kierunku centrum (być może już zrobili nie wiem dokładnie).
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Tak jak pisze Pazdz totalna porażka w HH przez te remonty, przynajmniej do listopada kiedy otworzą most zwodzony na Neuhofie a wisielca może do zimy zrobią
Samochód: Renault Premium / Range T
Hah, pamiętam HH z sierpnia - jeden wielki plac budowy, żeby pod NTKa dojechać, trzeba było pół portu przejechać, tym brukiem koło Heik'a. Zwodzony zamknięty, Wisielec zwężka, jakieś boczne uliczki rozkopane. A żeby tego było mało "dziadki" wieczorami już nie pracują i przez Zoll'a nie szło przejść, co by skrót przed remontami zrobić.
Jeśli nadal tak jest, to współczuję Wam chłopaki...
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
tymi volvami "10 pancerna" czeka na puszkę
te 3 Volva są od pana Felczaka...
GG: 0
Samochód: Scania R 420
Felczaki maja wszystkie auta opisane na globie. Prędzej bym powiedział, że to auta od Kaweckiego. Czy przypadkiem zdjęcie nie było robione na Peuteßtrasse?
Felczaki maja wszystkie auta opisane na globie. Prędzej bym powiedział, że to auta od Kaweckiego. Czy przypadkiem zdjęcie nie było robione na Peuteßtrasse?
ale to tego Felczaka z Kaptur
a zdjęcie było robione pod koniec sierpnia...mój ostatni lot na HH w wakacje
Nie wiem, może to byłem ja, a może nie. Ja nie stawałem nigdy na długą pauzę na Peute, chyba że odbierałem gdzieś tam papiery. Stawałem na Georgswerder Damm, czyli za Aralką pierwsza w prawo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości