Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W serwisie/salonie Renówki, w Kielcach czeka na odbiór około 15 nowych magnumek w barwach regesty.
Mojemu wujkowi proponowali przejść z dafa na nową magnumke ale nie chciał. Od nowości jeździ tym dafem i nie narzeka. Tym bardziej że ma xfa z ostatnich sztuk w regescie, jeszcze bez konieczności stosowania adblue.
_________________ Jazda to powołanie...ktore chce realizowac w zyciu
Powiedzcie czy sa przyjecia i ile od km placa?interesuje mnie oddzial Tychy
Podpisze sie pod tym.
Ładowałem sie raz z kierowca od nich w Ostravie, ladowal na Kraj. Mówił ze nie lata naniemcy tym autem bo im si enie opłaci ponieważ było to E3.
Czy oni latają na włochy moze?? ma ktos jakie informacje czy odział w tychach szuka kierowców??
widziałem tam kilka aut stojących.
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Samochód: Duży
Ostanio jak wracałem z trasy to na tych robotach drogowych co są na ok.70km na A2 w Niemczech nowa Magnumka z Regesty miała dość przykry incydent.Kierowca wiózł jakąś stal i przyhamował na zwężeniu i z tego co mówili na radiu to przebiło ścianę naczepy i podobno doszło do tyłu kabiny.Oczywiście wszystkie przewody zerwane i auto unieruchomione i zaraz duży stau...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Nie pracowałeś w Regeście to co się odzywasz,chyba jasne że jak się auto sprzedaję to daje się najgorsze opony Daleko nie sięgać Kamil O. jak kupił Magnum też takie miał A co do sprzedaży,firma dba o systematyczną wyminę taboru
_________________ Do what you love and you will never have to work.
Nie pracowałeś w Regeście to co się odzywasz,chyba jasne że jak się auto sprzedaję to daje się najgorsze opony
Nie pracowałem i nie będę...
a akurat to co mówisz o oponach nie jest do końca jasne....
bo te opony się nie wzięły z kosmosu...
a poza tym nie wiem czemu burczysz??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 71 gości