Witam. Jeśli już taki temat był to proszę o zamknięcie. Otóż,mam problem z moim radiem w osobówce. Samochodem nie jezdziłem 4Dni. Dzisiaj do niego wsiadłem włączyłem CB i na wyświetlaczu nie ma kanałów;/. Pisze tylko am po prawej str wyświetlacza. Gdy nacisnę strzałkę aby przełączyć sobie kanał to wyskakują jakieś cyferki . od 27000 do 27900. a wcześniej wszystko było ok.Może ktoś wie o co chodzi? Pozdrawiam.
A jaki model radia? Jak zagrzejesz auto to dalej to samo? Czasami radia wariują od niskich temperatur, ale z tego co wiem to raczej są problemy z nadawaniem (zimne luty).
A jaki model radia? Jak zagrzejesz auto to dalej to samo? Czasami radia wariują od niskich temperatur, ale z tego co wiem to raczej są problemy z nadawaniem (zimne luty).
Model tego radia to jak się nie myle to Alan 120 albo 121 .I jak zagrzeje auto to nadal to samo
Ostatnio zmieniony 09 lis 2010, 19:20 przez NorbertMaska1, łącznie zmieniany 1 raz.
GG: 7700645
Kwestia przytrzymać dłużej jakieś dwa klawisze. Zapewne AM/FM i któryś od zmiany kanału.
Wariacje przy niskich temperaturach też możliwe.
27.900 raczej nie było. Kanał 40 jest na 27.400
Kwestia przytrzymać dłużej jakieś dwa klawisze. Zapewne AM/FM i któryś od zmiany kanału.
Wariacje przy niskich temperaturach też możliwe.
27.900 raczej nie było. Kanał 40 jest na 27.400
niestety kolego próbowałem przytrzymywać przyciski jak i na am tak i na fm. niestety nic
GG: 7700645
No to trzeba było napisać.
W takim razie nic innego nie wymyślę. Albo coś źle robisz, albo coś w radiu uszkodzone. Myślę że konsultacja w serwisie się przyda, chyba że nie przeszkadza Ci wyświetlana częstotliwość.
No to trzeba było napisać.
W takim razie nic innego nie wymyślę. Albo coś źle robisz, albo coś w radiu uszkodzone. Myślę że konsultacja w serwisie się przyda, chyba że nie przeszkadza Ci wyświetlana częstotliwość.
nie trzeba żadnych kombinacji wyłączać włączać radio , wystarczy otworzyć radio wcisnąć i przytrzymać ten mikrosłicz ( jest przy przednim panelu ) i się samo zmieni , bo z tego co pamiętam to ten otwór między pokrętłami to on zmienia kolory
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości