maderfaker super+, człowieku a weź ty się naucz czytać ze zrozumieniem.
Napisałem 18 postów wyżej ( o ile liczyć umiesz, bo zaczynam powątpiewać ), że trzeba mieć
kod dostepu i rozpisany
algorytm. A ty wyskakujesz że potrzeba komputer i "komputerowca", a 4 posty dalej twierdzisz, że nawet jeśli jest opcja zmiany to trzeba mieć hasło. Coś mi się widzi że jednak nie rozumiesz tego co czytasz.
Cytuj:
Zeby je zabrac do piachu, to trzeba by je znac. A cosik mi sie wydaje, Grzesiek KBR przyjal taktyke Jarka Kaczora "wiem, ale nie powiem" dlatego, ze jak Jarek malo ma do powiedzenia w temacie.
Chyba ze sie myle, to przepraszam. Mozesz to udowodnic przez chocby czesciowe uchylenia rabka tajemnicy.
Ty mnie tu do "chorej partii" nie przypisuj.... Wiem jak zmienić algorytm komputera pokładowego, m. in. w wspomnianej przez
Cukra Scanii 4, i jescze kilku innych, jednakże w tym temacie wyznaję zasadę "wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko tobie", i nie chce żeby przez jakiś przeciek były później spiski i dochodzenia ko, co, gdzie, komu i za ile...
Taka mała dygresja
maderfaker super+ jakbyś czytał ze zrozumieniem co tak niekiedy narzucasz, to znał byś regulamin i nie dostał byś 2 razy bana