Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 19 gru 2010, 19:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 13 lut 2007, 20:39
Posty: 2088
GG: 1
Samochód: R420
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Witam.

Jakie wymagania musi spełnić samochód dostawczy, służący do przewożenia pieczywa na dużą odległość?

Czy warto kupić samochód z papierami (co jest rzadkością), czy procedura jest na tyle prosta, że nie ma potrzeby się tak ograniczać?

Ile kosztuje dopuszczenie samochodu do takiego transportu, ile to trwa i jak wygląda.

Wiem, że przestrzeń ładunkowa musi być oddzielona od kabiny, że paka musi dawać mozliwość łatwego czyszczenia. Jednak co to oznacza w praktyce, jak ma być wykończona przestrzeń ładunkowa pojazdu, aby sanepid się nie przyczepił?


Post Wysłano: 26 gru 2010, 21:46

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 25 gru 2010, 23:04
Posty: 5095
Samochód: orange i grafitowy

Kolego najlepiej udac się do właściwego miejscowo oddziału sanepidu i tam ustalic co będą wymagać poza tym zależy czy ten chleb ma byc opakowany w opakowania jednostkowe czy będzie przewożony bez opakowań czyli bez folii to zależy ale jak pójdziesz do sanepidu to wszystko ci powiedzą.
Poza tym musisz złozyc dokumenty by uzyskać "wpis" i stosowne zezwolenie.
Mnie załatwienie zajęło prawie miesiąc tyle mają czasu.

_________________
nie cytuję postów innych użytkowników :idea:


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 32 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do: