Cytuj:
Odgrzeję kotleta
Szukam odbiornika GPS na USB który będzie bezproblemowo działał pod win7. Miałem Holuxa 215 i nie udało mi się go uruchomić, instalacja sterowników ze strony producenta i inne kombinacje nie pomogły, poddałem się i opchnąłem go kumplowi. Może ktoś polecić coś co będzie działało z "siódemką" bez żadnych kombinacji?
Bruner - Ty, Ty.... jesteś z Tczewa ???? Kurcze wstyd się przyznać, że w tym mieście mieszkałem dawno temu ( stare czasy - Plac Wolności dzisiaj chyba - Plac Hallera - jak się nie mylę, potem ul. Kasztanowa );).
Dobra teraz do rzeczy:
1. Błąd, że sprzedałeś moim zdaniem najbardziej prosty i dobry odbiornik GPS.
2. Jestem pewien, że Ty straciłeś a kolega zyskał ,
3. U kolegi jestem pewien, że pracuje,
4. Dlaczego mając problem nie pisałeś o tym co się dzieje ?? Coś byśmy zaradzili.
5. Mogłeś zrobić zrzut ekranu,
6. Nigdy nie wolno się poddawać, są jeszcze dobrzy ludzie co znają się na tym, mają wiedzę i pomogą
,
7. Jestem pewien, że ilu będzie użytkowników różnych modeli odbiorników GPS, każdy napisze Tobie, że jego jest super-hiper itd. itp. , lecz problem u Ciebie może nadal pozostać,
8. Przyczyną jak mniemam i się domyślam nie jest odbiornik lecz problem z Twoją siódemką lub portami USB,
9. Moja rada i propozycja .
10. Pożycz od tego kolegi tego Houluxa M215, podłącz , zrób zrzut ekranu z
Menadżera Urządzeń wstaw tutaj w temacie na 100% problem rozwiążemy.
Ot takie są moje rady, więc zrobisz jak zechcesz, lecz uważam, że powinieneś posłuchać "starego ziomala"
Właściwie napisz mi po co Tobie ten odbiornik GPS - co chcesz z nim robić i czego się po nim spodziewasz.??? ( napisz konkretnie ).
Pozdrawiam
===============================================================================