Możesz rozwinąć Jako młody bez doświadczenia chciałbym poznać jakich błędów unikać.
Też miałem kilku na sprawdzeniu czy będą się nadawać i jestem w szoku co ich uczą i co gorsza jak oni zdają.
Ja też za pierwszym razem nie umiałem podjechać pod rampe, ale dwie korekty i byłem, a jak dostaje takiego co mi kręci po placu 30 minut i nawet nie ma jednego dobrego podejścia, to scyzoryk sam się otwiera.
Czyli głównie rozchodzi się o umiejętność jazdy, tak
na pewno jest to kluczowe ale tak samo ważne jest ogólne twoje podejście do taboru i logiczne myślenie ,po to żeby szef był zadowolony,żeby auto nie miało zbędnych awarii a jak już to nie w trasie tylko masz tego pilnować i przewidywać,troszkę trzeba też rozplanować trasę żeby nie nabijać zbędnych kosztów bo transport i tak cienko przędzie a temu wszystkiemu możesz sprostać mając doświadczenie i dlatego na początek nikt nie da ci takiej stawki jak kierowcy który jeździ kilka lat po unii,choć nie powiem że czasem młode chłopaki są bardzo ambitni i poważnie podchodzą do pracy ale co by nie było to te trzy miesiące na początek zaczynasz od zera a dobrego pracownika każdy szef stara sie zatrzymać na dłużej
ejj... od 2. tygodni szukam pracy chodzę po firmach rozsyłam CV do i nic wszędzie wszystko ładnie ale jak słyszą że nie mam żadnego doświadczenia to słyszę tylko "Zadzwonimy do pana"... nawet na solówkę trudno gdzieś się dostać bo wszystko obstawione...
_________________ B - 29.09.2008 C - 26.08.2010 E - 10.12.2010 KW - 17.10.2010
Kolego nie obraz sie ale jak czytam twoje posty to mi przypominasz osła który stoi przy żłobie i nie wie cz ma skubnąc owsa czy prosa . Zanim będziesz mógł stawiac warunki troche czasu musi uołynąc a jak się szuka pracy z nastawieniem że sie jej nie znajdzie to się jej nie znajdzie czasem trzeba zastukac w te same drzwi 10 razy wtedy gośc widzi że ci zależy . A jak już sobie pojeżdzisz i okrzepniesz za kółkiem wtedy będziesz kręcił nosem przy wyborze nowej pracy. I pamiętaj tylko praktyka czyni mistrza a ten co uważa że już wszystko wie to buc pamiętaj uczysz się całe życie .POWODZENIA
GG: 2982986
Samochód: Veicolo Italiano
Witam 5 lat po ostatnim poście
Zgodnie z tematem chciałbym zapytać:
Czy znacie jakieś firmy transportowe z busami do 3,5t, w których znajdzie się robotę bez doświadczenia ??
Wiem, że jeżeli chodzi o busy to w PL nie ma rewelacji ale większość "dużych firm" z busami woła min.2 lata doświadczenia a namiary na prywaciarzy są ciężko dostępne.
Szukam nawet poza woj. łódzkim i nie jest w cale wesoło...
Podpowie ktoś coś ?
_________________ Kat. B - 2012
Wózki kat. II WJO - 2013
Kat. C, C+E, KW - 2023 Szeroko pojęty TRANSPORT - to część mojego życia
Zgodnie z tematem chciałbym zapytać:
Czy znacie jakieś firmy transportowe z busami do 3,5t, w których znajdzie się robotę bez doświadczenia ??
Wiem, że jeżeli chodzi o busy to w PL nie ma rewelacji ale większość "dużych firm" z busami woła min.2 lata doświadczenia a namiary na prywaciarzy są ciężko dostępne.
Szukam nawet poza woj. łódzkim i nie jest w cale wesoło...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 97 gości