Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ATEX" sp. z o. o. rok założenia 2004, misją przedsiębiorstwa jest dostarczanie wszystkich gatunków opału zgodnie wymaganiami odbiorcy.
A co chcesz wiedzieć? Kiedyś (a może i dziś ) wozili konkretne tonaże
mają tam przyjęcia a nic o nich nie słyszałem a nie chcę trafić z deszczu pod rynnę .z szefem rozmawiałem tel to zachwalał wiadomo jak każdy.
Wożą węgiel także stanie po kopalniach może być - nie każdemu to odpowiada bo kopalnia to nie magazyn logistyczny. W sumie to nie wiem jak kierowcy radzą sobie z tacho pod kopalniami. Jeden wielki syf te nasze kopalnie. Nerwy idzie stracić.
mają tam przyjęcia a nic o nich nie słyszałem a nie chcę trafić z deszczu pod rynnę .z szefem rozmawiałem tel to zachwalał wiadomo jak każdy.
kolego ja też próbowałem sie przyjąć do tej firmy bo nie ma tak źle 3000zł ale jak mnie dał na małe auto na prube to jeździłem jeden dzień i juz nie chcialem tam jeździć ponieważ latasz z tymi workami z węglem czy drzewem jak nie normalny. A jak mam prawo jazdy całe to wole poszukać czegoś lepszego.
Auta mają ładne przyznaje.
Samochód: Fiat Skoda
Witam
Zrobię mały odkop ,macie jakieś informacje o tej firmie jak praca poukładana ogólnie jakie warunki pracy. Po wstępnej rozmowie telefonicznej wiem ze latają kraj i zagranica. Podobno Czech, Słowacja, Węgry, Niemcy, i podobno Chorwacja. Z góry dzięki za info
_________________ Kierowca z Biedronki , inni kierowcy patrzą na mnie z politowaniem
Szczerze, kiedyś chciałem tam pracować, pensja ok i dodatki. Ale firma Atex zmieniła nieco warunki i nie dość, że siedzisz masę czasu za kółkiem, to jeszcze teraz fizycznie masz zapiernicz przy załadunku. Ja wolę mniej kasy ale spokojną głowę mieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 117 gości