Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: renault

Temat do zamknięcia. Założenie sondy na zbiornik załatwiło temat paliwa i to nawet w pozostałych autach we firmie.HA HA. W tej chwili E-tech mieści się w 32 litrach bez problemu. A co do klimatyzacji to znowu ugniły kolejne piny przy sterowniku.Pozdrawiam!!!!!!

Użytkownik

Użytkownik

Kolego nie dziwię sie twojemu zadowoleniu.Być robionym bezczelnie w balona przez złodzieja,który kładzie lachę na to,że ktoś przez jego oszustwa ponosi ogromne koszty naprawy rzeczy sprawnych.
Jeden temat zamknięty,a teraz chciałem napisać jakie ja miałem przeboje w swoim E-Techu z klimą.
Pierwsze podejście napełnienie klimy wszystko działa przez 24H.Ponowna wizyta w serwisie klimy.Układ napełnili azotem.Po 3min.zeszło 5bar,a wcześniej maszyna,która sprawdza szczelność wysysając powietrze z układu wykazazła wzorcowe parametry.Okazało sie,że chłodnica(skraplacz)jes pęknięty przy połączeniu uchwytu mocującego z chłodnicą.Chłodnice pospawałem zamontowałem jade do fachmana.Bijemy w układ i znowu zonk,bo w inbnym miejscu sie rozszczelniła.Kupiłem nową chłodnicę.Myśle sobie,że już teraz to nie ma lewara żeby coś poszło nie tak.Nabiliśmy w układ wszystko zaczęlo działać,ale fachmanowi coś na zegarach nie tak zaczęło pokazywać.Zaczął mówić coś o filtrze osuszacza,że tam moż być problem.Prześwietliliśmy układ,a na końcu wiecie co sie okazało...???że "nowa chłodnica"jest nieszczelna.Nie wiem czy w to lato będzie mi dana jazda z klimą.Mam poważne obawy,że nie.Zapakowałem chłodnice w pudło,gość który montował wystawił papier,że wada fabryczna i parę fachowych regułek,ale podejrzewam,że potrwa to min. 2 tygopdnie.

Użytkownik

Użytkownik

Witam

Mam pytanie do rojber02 czy rozwiązał problem z swoja magnumką? Jak tak to gdzie leżała wina tak dużego spalania?
Dziękuję za odpowiedz.

Użytkownik

Użytkownik

Przeczytaj dwa posty wyżej.