Tandetne może tak do końca nie jest, takie wrażenie robi to niebieskie podświetlenie. Nie wiem czy piszemy o tym samym modelu TTI 881? Naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa na to radio w przedziale cenowym do 300zł.
Wiesz wiadomo że najlepszy jest PRESIDENT, ALAN ale one już kosztują...
TTI poszło z autem, w innym aucie mam HERREGO II Classic i jestem bardzo zadowolony, małe i proste w obsłudze.
Mam też 20 letnią ONWĘ made in USA
Obecnie zamontowana w drugiej osobówce. Nadaje jak i odbiera perfekcyjnie, zbiera wszystkie zakłócenia itp, ponieważ nie posiada żadnych filtrów, ale od początku była tylko raz w naprawie bo wysiadł potencjometr.
Miałem też alana 100PLUS który zrobił na mnie negatywne wrażenie, ponieważ po ok dwóch miesiącach zerwał sie potencjometr i za naprawę zapłaciłem 40zł.
Jednak jakbym miał kupić dzisiaj radio do 300zł do ciężarówki to prawdopodobnie byłby to:
1 - INTEK M-760PLUS – kolega ma takiego, ale radio ma nieco spóźnioną modulację wyjściową, czy jak to się nazywa, tzn naciska przycisk w gruszce i jakby zaczął od razu mówić to „utnie”, musi wcisną i za moment mówić. Jedna idzie się do tego przyzwyczaić. Radio robi wrażenie solidnego, głośnik z przodu, funkcja BEEP, przyjemne pomarańczowe podświetlenie (Będzie pasować do RENÓWCZKI),
Pozdrawiam