Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 24570715
Właśnie takie dodatki jak indywidualnie wykonany kangur określają prawdziwy poziom tuningu. Bo pomalować auto w dzisiejszych czasach nie jest trudno, trzeba sie wykazać przy dobieraniu i projektowaniu tego typu dodatków.
On od początku jak zaczęli się pokazywać miał kangura W trailerze jak jeszcze Auto było świeże tez ma już kangura wiec myślę ze nie ma fotek bez kangura ale mogę się mylić
Witam ostatnio krążąc sobie po Inowrocławiu widziałem zestaw z TS Express było to Volvo FH (12 lub 16). Było ono niebieskie z kangurem i z 610 konnym silnikiem oraz w konfiguracji 6x2 bodajże i ciągnęło taką naczepę niby burtówkę niebieską . Wiecie coś więcej a ten temat ? Bo posiadło lekki "tuning" w dodaniu kangura oraz halogenów.
_________________ Mało piszę, dużo czytam. B-6.02.2012C-11.12.2012KWP-14.12.2015C+E-3.02.2016
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
To Volvo było kiedyś 4x2 a teraz je przerobili jutro wrzucę filmik mam na komórce
Słyszałem, że jest tak zajefajnie przerobione, że przy podniesionej osi w ciągniku, i załadowanej naczepie, nie da się skręcać
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Widać się opłaca ściągnąć dwa szroty z zachodu i złożyć jednego, ładnie pomalować, dać rurki, lampki, niech śmiga i zarabia budząc zachwyt na drodze bo to "Polish tjuning"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości