No te dwie z nosem to powinny iść do innego działu ale to szczegół. A z Magnumka to było takie założenie lecz ze względu że kabina nie dość zę jest specyfistycznie unoszona do góry to jeszcze było wielkie prawdopodobieństwo wyginania sie kabiny. Ale spokojnie kinstruktorzy Renault już nad tym pracują
A ja szczerze wolałbym mieć porządną kuchenke w samochodzie niż tam jakiś kibelek czy prysznic. Wtedy można sie odrzywiać prawidłowo w trasie a ni tylko zupki chińskie i fast-foody. No fakt że można zajechać do barów gdzie serwowana jest kuchnia polska (i nie tylko) ale to nie to samo co jedzenie własnej roboty. No i dla mnie może być jeszcze mała loduweczka pod leżanką w częsci wypoczynkowej
Wiele kierowców zabiera sobie butle z gazem i palnik i wtedy można sobie pyszne jedzonko ugotować a nie jakies fast-foody itp. wiec taki sposób polecam
Longline jest poprostu cudna, a w wersji T to dla mnie najpiękniejsza europejska ciężarówka. Według mnie to świetny pomysł, żeby zamiast ulepszać kabinę standardowej długości (np. jak w Manie 5Star) znacznie ją przedłużyć. Kolejny raz inżynierowie Scanii mi zaimponowali
No tak, ale w przypadku takich ciągników chyba nigdy nie można być pewnym popytu, a na takie autka to mogą sobie pozwolić tylko przedsiębiorcy z grubymi portfelami Dlatego producenci wolą robić pojazdy z uboższym wyposażeniem ale za to tańsze, na które klient na pewno się znajdzie.
Ja myśle ze zbierają sie do jakiegoś pojemnika...pod kabiną a na parkingu kierowca go oprużnia...! ale to mnie sie tak tylko wydaje...niewiem jak jest naprawde...
_________________ ...::: ARI TRANS :::...
...::: MOBIL TRZEBINIA:::...
...::: UWAGA NA DRODZE BO NADCHODZE:::...
Cytuj:
Dokładnie to są zbiorniki na "nieczystości"
To chyba większość wiedziała ale to nic
Ja podzielam wypowiedzi poprzednikow że jest zbiornik na to. A opruznianie to mi sie zdaje że tam gdzie sie chce mozna opruznic zbiornik na "nieczystości"
Albo wszystko leci odrazu po zalatwieniu potrzeby na droge, parking ale to chyba mniej prawdopodobne
Cytuj:
Panowie przyjżyjcie sie dobrze Dla tego kibelka. Jest to turystyczny klozecik z wyjmowanym wkładem więc nigdzie nie leci guwienko tylko zostaje w zbiorniku prosto pod muszlą
A no tak turystyk i wszystko zostaje w kibelku.
A ja bym tam wolal ten prysznic te sprawy to można załatwić w jakiś kżaczkach na stacji. Z prysznicem lepiej jest gdzie się umyć. Ja bym wolał prysznic
Napewno nie na Polskie drogi Każdy logicznie myślący przewoźnik (nawet bardzo nadziany) nie kupi takiej Scani w tej wersji...
...chyba, że jako maskotkę firmy stojącą przed biurem i jeżdżącą na zloty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 67 gości