Witam was koledzy i koleżanki, piszę bo mam ogromną prośbę do ludzi orientujących się w działalności firmy, lub związanych z nią w różnoraki sposób.
W chwili obecnej wraz z kumplami robimy bardzo ważny projekt na uczelnię, który może się stać naszą inżynierką
dotyczący transportu intermodalnego. Wiem że jeszcze nie tak dawno Eron Trans wraz z BCT w Gdyni realizowali taki projekt i nie wiem jak im to wyszło i w jaki sposób było to opłacalne,....polegało no na tym że Eron jako duży operator logistyczny realizował przewóz na bocznice kolejową( bodajże w Zajączkowie koło Tczewa...ale nie jestem pewien), następnie kontenery przeładowywano na kolej i jechały do BCTu w Gdyni...nawet w Dzienniku Bałtyckim był artykuł o pierwszym pociągu, który tam wjechał z polecenia Eronu...stąd moje pytanie i wspomniana prośba czy ktokolwiek wie coś o tych przewozach intermodalnych realizowanych w Eronie...proszę o kontakt jeśli się znajdzie przyjazna dusza, która jest nam w stanie coś o tym powiedzieć albo zna kogoś kto przy tym robił bo bardzo mi zależy, a nie wolę poczekać z bezpośrednim się zgłaszaniem
do firmy o to ....z góry bardzo wam dzięki i pozdrawiam