Pozwolę sobie na odpowiedź
w każdej przyczepie z pneumatycznymi hamulcami jest "grzybek" zwalniający blokadę kół.
W tym filmie przyczepa nie miała żadnego hamowania, w razie gdyby było z górki jedynie kamerzysta mógłby rzucać klinem pod koła lub czerwona scania złapała by przyczepę na zderzak
Po Trójmieście jeszcze niedawno kręciło się Sisu do drewna. Pewnie jeszcze tam jeździ. Jakieś 10 lat temu również w mojej okolicy jeździło Sisu z przyczepą na 4 rzędy papierówki no i nie miało sobie równych w terenie, jedynym minusem tego auta było to, że było niezbyt wygodne.
Widzę, że przyczepę zmieniliście na 3 osiową. Pewnie już tak nie buja co?
Powiem Ci kolego że nie narzekałem na tamtą przyczepę i nie bujało nią jak na dwie ośki miała dodatkowe odbojniki założone, załadowana prowadziła się elegancko.
Mam parę pytań , znam firmę o de mnie z miasta gdzie latają na Francę z drzewem , ile można zarobić w typie tego transportu ile trwa załadunek , i czy z tym drzewem na taką francję np. nie jest męczące jeździć ? .
Mam parę pytań , znam firmę o de mnie z miasta gdzie latają na Francę z drzewem , ile można zarobić w typie tego transportu ile trwa załadunek , i czy z tym drzewem na taką francję np. nie jest męczące jeździć ? .
A czy to czasami nie jest tak, że parę pojazdów z tej firmy zostało wysłanych na Francję i właśnie po Francji latają z drewnem i co jakiś czas kierowcy zjeżdżają do domu? W mojej okolicy właśnie na takiej zasadzie działała jedna firma duże auta tam zostawiali i busem dojeżdżali.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 44 gości