GG: 4102334
Samochód: Renault Magnum 460dxi
Witam
Zdałem egzamin na kwalifikacje wstępną a nie zrobiłem badań. Wiem dopiero teraz niestety, że ustawa mówi, ze przed wydaniem świadectwa trzeba mieć badania ale pomóżcie co teraz mam robić?
jakie mam wyjścia?
bez badan nie wydadzą ci świadectwa... ale przecież psychotesty robiłeś za nim prawko zrobiłeś i te profilaktyczne też a z tego co pamiętam to te badania są ci potrzebne.... wiem bo sam ostatnio odbierałem KW
_________________ B - 29.09.2008 C - 26.08.2010 E - 10.12.2010 KW - 17.10.2010
bez badan nie wydadzą ci świadectwa... ale przecież psychotesty robiłeś za nim prawko zrobiłeś i te profilaktyczne też a z tego co pamiętam to te badania są ci potrzebne.... wiem bo sam ostatnio odbierałem KW
No właśnie do prawka nie ma obowiązku robienia psychotestów.. Zadzwoń tam gdzie robią u ciebie psychotesty i spytaj czy wyrobią Ci z wsteczną datą bo jest tak i taka sprawa. Powinni pójść na rękę..
_________________ Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
GG: 4102334
Samochód: Renault Magnum 460dxi
te profilaktyczne badania robiłem ale do na kategorie prawa jazdy, ale psychotestów nie robiłem a egzamin miałem i zdałem i zaświadczenie o zdaniu tego egzaminu też dostałem.
Mam nadzieje, że pójdą mi na ręke.
Jeśli ktoś zna ośrodek w trójmieście lub okolicach który by napisał te zaświadczenie z datą wsteczną to proszę napisać na priv albo gg
Będę Bardzo wdzięczny.
Witam. Koledzy też jestem w trakcie robienia KW. Kurs zacząłem 1 Lutego. Badania psychotechniczne robiłem ok 7miesięcy temu. Czy muszę zrobić nowe przed egzaminem ? (Egzamin mam 9 albo 11 Kwietnia). Pozdrawiam Tomek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości