Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firmy Maro Trans-to doświadczenie, zaufanie, profesjonalizm i gwarancja satysfakcji i zadowolenia. Stosunkowo młode firmy. Prowadzone przez ludzi z wielkim doświadczeniem zawodowym i zapałem, rywalizujące z konkurencją i stawiające przed sobą wysokie wymagania, co do sposobu i fachowości realizowanych usług.Do obsługi logistycznej, pilotaże, objazdy tras, dysponujemy pięcioma samochodami. Jesteśmy firmamą, które w dziedzinie organizacji transportów ponadnormatywnych oraz przygotowania logistycznego (pilotażu pojazdów, organizacji zezwoleń, objazdy tras) znają rynek Dajemy pewność, rzetelność i obowiązkowość, a przede wszystkim udaną współpracę na szeroką skalę.
_________________ Kto sukcesu chce znajdzie do niego drogę,kto sukcesu nie chce ,zawsze znajdzie wymówkę
_________________ Kubuś Puchatek zanim napisał jakiś post, to siadał i walił się w głowę pluszową łapą, mówiąc „myśl, myśl, myśl…”
Wy też myślcie zanim coś napiszecie !
Na razie mamy trochę pracy bo nie liczymy tylko na polskie firmy.Pracujemy głównie wschód i południe
samochody są do pilotażu roczniki 2008- 2009 i 2010 i wszystko obsadzone.
Stary sprzęt został wymieniony na nowy i wszystkie samochody są u nas od nowości.
_________________ Kto sukcesu chce znajdzie do niego drogę,kto sukcesu nie chce ,zawsze znajdzie wymówkę
GG: 9992528
Samochód: Fiat Marea Weekend
Mark - piękniutkie te samochodziki, widzę że firma się rozrasta, ten nowy jest tak samo oświetlony jak te ciężarówki z coca-coli co śmigają na ekranie przed świętami porządne auta to dobra wizytówka firmy. A czy są plany aby zainwestować w samochód z licencją BF3????? Pozdrawiam
Mark - piękniutkie te samochodziki, widzę że firma się rozrasta, ten nowy jest tak samo oświetlony jak te ciężarówki z coca-coli co śmigają na ekranie przed świętami porządne auta to dobra wizytówka firmy. A czy są plany aby zainwestować w samochód z licencją BF3????? Pozdrawiam
nie niema takich planów i nie będzie
A to niby czemu ? Polskie BF-3 smigaja za 0,8-1,0 EUR za km pilotowany (przy 1,10-1,30 EUR stawkach niemieckich firm) ...
Niech sobie śmigają ja tam nie posyłam samochodów ponieważ nie mam takiej potrzeby.Jest już tyle Bf3 że tylko czekać jak Niemcy zrobią jakąś ustawę aby chronić rynek .A co mi po tej tablicy w Polsce skoro nie można na niej jeździć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 45 gości