Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Koledzy powiedzcie gdzie znajde filmy BTC ?? I jakie jest rozwiniecie tego klubu, to byli chlopaki z Acting'a, pare lat temu jak bylem maly gowniarz to sciagnalem mase tych filmow, bo dobre byly, muzyka, i wogole. Potem to usunalem, teraz znalazlem plyte z kopia tych filmow ale sie wcina jak cholera, bo porysowana, postanowilem jeszcze raz sciagnac, a tu nigdzie nie ma. To byla moja inspiracja
_________________ Kat. B - jest wrzesień 2006 - 1 raz
Kat. C - jest sierpień 2009 - 3 raz
Kat. C+E - jest kwiecień 2010 - 2 raz
przewóz rzeczy - sierpień 2009
karta kierowcy - marzec 2011
Chyba na sztuke szukają kierowców bo dzwonili do Mnie w sprawie roboty
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
To pewnie ta nówka, co ją miał dostać Tata Scanii V7,99.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Jechałem z Marcin1200 na MOP-a na A4 w Rudzie Śl. porobić fotki , to po drodze wpadliśmy obejrzeć czy nie ma czasem czegoś nowego.Krzysiu do mnie pisał że prawdopodobnie są już zamówione nowe Fh.(Tak mu szef powiedział).
_________________ Do what you love and you will never have to work.
We czwartek w tamtym tygodniu widziałem stare FH kawałek przed Zgorzelcem.
Możliwe że widziałeś już odkupionego bo na 100% są już sprzedane Fh 1 generacji+szmaty.2 mijałem jak jechały w stronę Poznania już bez naklejek,a jednego w okolicach Olszyny z naklejkami ale już z inna naczepą firanką
Może lekki OT, ale w Danii istnieje taka firma o takiej samej nazwie. Nawet napis mają w bardzo podobnej (jak nie identycznej) czcionce. Również posiada VOLV-a FH. Sporo takich spotykałem pod sklepami meblowymi.
Gadałem trochę z kierowcą na cb.Tomek już nie robi przyjeli jakiegoś nowego(młodego).Jeździć muszą 50% landówkami.Zostały 3 stare FH,z czego jedno jeździ Wrocław-D.Górniczna.Szef chce sobie kupić Porsche.Nowych chindusów jest 5,a nowych krone 3.Mają ponoć jeszcze dwie dokupić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości