1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Ten komin w Volvie to jest typowy, pusty wydech czy dźwięk wydaje taki sam jak seryjny? Moze znalazł by się jakiś film z możliwości tej rury?
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Komin wydaje seryjny dźwięk. Volvo ma duże kotły i niema miejsca na normalny dolny wydech.
Sprawy elektryczne zostały już załatwione. Teraz mechanika, a na końcu wygląd (czekam aż się ociepli).
Na osi ciągnącej malowałem w lato, ale na szybko się malowało i brzydko to wygląda, ale kolor chyba będzie pasował. Nie wiem co z tym rantem, bo felgi lubią razem z oponami zmieniać samochody, więc ranty chyba odpadają.
Piasty chyba też będzie trzeba pomalować.
Pogodę mamy coraz to ładniejszą, więc Volvo jest prawie skończone. Jak wszystko pójdzie dobrze to w weekend cały skład umyję dokładnie i zamieszczę zdjęcia.
Kolego mam propozycje jak byś mógł zrobić to volvo wyszło by nie drogo ale i ładnie foto mam tylko modelu ale zawsze coś http://picturepush.com/public/4290530 foto zapożyczone od kolegi z forum łukasza v8 mam nadzieję że się nie obrazi zato:)
Witam wszystkich!
Długo mnie tu nie było, a to dlatego, że komputer odmówił posłuszeństwa.
Na dzień dzisiejszy nie wiem, czy prace nad volvem się zakończą czy nie, ale biały Daf wymaga natychmiastowego remontu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 30 gości