Cytuj:
Cytuj:
Od wczoraj w Biedronce w Mszczonowie "badają" trzeźwość kierowców dostawców każąc dmuchać w alkomat...
a ja się zastanawiam dlaczego dołożyli sobie nowe obowiązki?
z nudów, chęci wychowania w trzeźwości?
a może zdarzyło się tam coś z udziałem nietrzeźwego kierowcy i zdrowy rozsądek oraz troska o mienie i zdrowie onnych nakazało wprowadzić takie restrykcje.
czy masz obawy przed wynikiem takich badań? bo podobne wypowiedzi zostają odebrane jako poparcie tych, którzy mają kłopoty z alkoholem i źle świadczy o całych srodowisku kierowców.
żle mnie zrozumiałeś NIE MAM NIC PRZECIWKO badaniom tylko chcę by było to w majestacie prawa czyli przez niebieskich a nie cieciów, tym bardziej że nie pracuję w tej firmie, poza tym z badania musi byc sporządzony protokół, a tego nie chcą zrobić.
na moje pytanie czy dyrektor biedronki tez dmucha cieć wyraził oburzenie żę nie dmucha PRZECIEŻ to DYREKTOR więc albo dmuchają wszyscy albo nie dmucha nikt co do którego nie istnieje UZASADNIONE
podejrzenie że jest "po wpływem".
co do dokładania obowiązków -podobno jak niesie wieść gminna w wojniczu zatrudnili jakiegoś speca od ochrony i to on wprowadził takie zarządzenie.
wprowadził dobra ale nie nie może ono łamac innych aktów prawnych w tym ustawy o wychowaniu w trzeźwości.