Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 14 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 112 13 14 15 1636 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 kwie 2011, 21:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Często auta z Pawtransu można spotkać w MARS-ie w Kożuszkach Parcel z czekoladą.
Byłem tam 2-3 razy, trzeba bardzo uważać żeby coś nie kapło, nie rozlało się, bo inaczej może być niezłe HALO.

Przerwa 45 w Holandii.
Obrazek

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 22:02

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12322765
Samochód: DAF XF105.510 SSC

Całkiem fajne to twoje Volvo :D Udanego weekendu :mrgreen:

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 22:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Gadke jak na spedytora masz niezłą :lol: 8) :lol:

Przerwa w sensie 45 MINUT

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 22:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12322765
Samochód: DAF XF105.510 SSC

Cytuj:
Cytuj:
Gadke jak na spedytora masz niezłą :lol: 8) :lol:

Przerwa w sensie 45 MINUT
hahahaha :lol: myślałem że Pan Marcin już się urlopuje popijając piwko za piwkiem albo nawet coś mocniejszego a tu 45 min :mrgreen:

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 22:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Coś Ty, w Pawtransie się nie pije :D

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 0:12

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: szybki ;)

Cytuj:
Cytuj:
Często auta z Pawtransu można spotkać w MARS-ie w Kożuszkach Parcel z czekoladą.
Byłem tam 2-3 razy, trzeba bardzo uważać żeby coś nie kapło, nie rozlało się, bo inaczej może być niezłe HALO.

Przerwa 45 w Holandii.
Obrazek
oooooo Volvo, ktorym jezdzilem do konca. wzialem jako nowe w styczniu 2008 i oddalem 27 wrzesnia 2008 z przebiegiem na poziomie 116k km. Przejmowal ode mnie Lajkonik ale wiem, ze pozniej przesiadl sie na xfa po jakiejs naprawie blacharskiej. Widze, ze inna cysterna niz ja mialem zapieta, ta to chyba spadek po Actrosach - Hoburka?

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 0:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Przejmowal ode mnie Lajkonik ale wiem, ze pozniej przesiadl sie na xfa po jakiejs naprawie blacharskiej. Widze, ze inna cysterna niz ja mialem zapieta, ta to chyba spadek po Actrosach - Hoburka?
Tak , Hoburka podpięta pod ciągnik. Lajkonik, to nie przypadkiem Krzysztof z Krakowa :?: :)

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 9:23

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Przejmowal ode mnie Lajkonik ale wiem, ze pozniej przesiadl sie na xfa po jakiejs naprawie blacharskiej. Widze, ze inna cysterna niz ja mialem zapieta, ta to chyba spadek po Actrosach - Hoburka?
Tak , Hoburka podpięta pod ciągnik. Lajkonik, to nie przypadkiem Krzysztof z Krakowa :?: :)
Tak to on.
Te cysteny to wg mnie jedne z najlepszych jak nie najlepsze, przynajmniej nie sa tak papierzane jak te nowe. Ja na poczatku za tym koniem ciagalem butelke po Scaniach z tylnym rozladunkiem, super sie smigalo ale juz jej robic nie chcieli jak sie hamulce skonczyly.

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 11:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Od Lajkonika też autem jechałem - sympatyczny kierowca. Teraz jeździ 500tką.

Co do Hobura, to bardzo rzadko nią jeździłem. Mi bardziej Madziarki podchodzą, fakt że są dłuższe, ale jakoś mniej buja w poprzek. W sumie każda ma wady i zalety. W hoburze zawory powietrzne przykryte są razem z deklami. Nie daj boże żebyś się zapomniał i problem gotowy, nawet jak Ci się przypomni gdzieś w drodze to plomba już jest założona. W madziarce te zaworki (kominy) są na zewnątrz.

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 12:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Biorą kierowców bez doświadczenia do Pawtransu?
pozdrawiam

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 12:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
pozdrawiam

Oczywiście że tak. Robota na kontrakcie, jak coś spie... to przecież zapłaci. A uwież mi, jest co zepsuć.

Pozdrawiam.

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 12:25

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3168594

Cytuj:
http://www.pawtrans.com.pl/cms0/index.p ... 4&Itemid=1

Wystarczy przeczytać, choć jak zadzwonisz ( a może zrobią wyjątek) to też Ci się nic nie stanie.
Cytuj:

Oczywiście że tak..
Około pół roku temu dzwoniłem i powiedzieli, że bez doświadczenia na międzynarodówce nie przyjmują.
No, ale jak tak mówisz, to się trochę pozmieniało.
Brakuje "Wam" teraz w Pawtransie kierowców :?:
Bo ogłoszenie cały czas wisi na stronce :wink:

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2011, 12:37 przez Szaki, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie piszemy posta pod postem, używaj funkcji edytuj.

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 12:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
No, ale jak tak mówisz, to się trochę pozmieniało.
Brakuje "Wam" teraz w Pawtransie kierowców
Bo ogłoszenie cały czas wisi na stronce
Przyjmują bo sam widziałem uczniów i z Nimi rozmawiałem. I weź pod uwagę to co pisałem. Tutaj jeździsz na kontrakcie, a zapisy w kontrakcie mogą być bardzo różne i ciekawe. Ogłoszenie na stronie jest cały czas.
Cytuj:
Pewnie ktoś się weekenduje
To się komuś poszczęściło, prawdziwa rzadkość. Przeważnie podmiana i auto goni dalej.

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 9:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

miód, malina, poezja i lanie wody :lol:
fanatycy, niewolnicy paFtransu. jak czytam niektóre posty to az mi sie zygac chce.
tak tak , we firmie jest kolorowo i niezwykle bajecznie, Niesamowity kołchoz, a na czele Wódz plemienia S.P.
przyjmują wszystkich jak leci, nawet elektryków, murarzy, tynkarzy, operatorów kilofów, księży, rolników ./ itp itd :P
Jezdzisz za grosze, a jak cos pojdzie nie tak to i tak cie obciąża i to bez zadnych skrupółów!!

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 11:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
miód, malina, poezja i lanie wody :lol:
fanatycy, niewolnicy paFtransu. jak czytam niektóre posty to az mi sie zygac chce.
tak tak , we firmie jest kolorowo i niezwykle bajecznie, Niesamowity kołchoz, a na czele Wódz plemienia S.P.
przyjmują wszystkich jak leci, nawet elektryków, murarzy, tynkarzy, operatorów kilofów, księży, rolników ./ itp itd :P
Jezdzisz za grosze, a jak cos pojdzie nie tak to i tak cie obciąża i to bez zadnych skrupółów!!
a co ty kolego taki zlosliwy?pewno pracowales i zaprzestales wykonywania tego pieknego i ciezkiego zawodu w PAWTRANSIE?co Wy macie z takimi jazdami?skoro wiedziales jaki jest mlyn to pytam sie do cholery po co tam poszedles?!pracowales bylo moze dobrze, czasem zle...musiales byc w jakis sposob usatysfakcjonowany bo bys tam nie siedzial!dostales moze jakies obciazenie, postanowiles sie zwolnic i teraz wylewasz wszelkie zale jakie to beeeeeeee jest u Pawlowskiego...
moim zdaniem malo smaczne i swiadczy zle o czlowieku(tu jestes anonimowo i cale szczescie)

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 15:24

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

tak, jezdzilem w tym cyrku i wiem co pisze. chce tylko przestrzec innych ktorzy planuja tam isc ze nie warto. jest tyle innych normalnych firm. tutaj to tylko kazdy patrzy jak cie wydymac na kasie.
zeby zjechac do domu musisz toczyc wojne ze wszystkimi. a zarobki bym powiedział przeciętne dlatego stwierdzilem że wolę jezdzic za ta sama kase i w duzo lepszej atmosferze dlatego odszedłem.
i jeszcze raz powiem z własnego doświadczenia, że nie warto się tam pchac. a jeszcze ta działalność

Post Wysłano: 04 kwie 2011, 8:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
Cytuj:
Przerwa 45 w Holandii.
Obrazek
jezdzisz gdzies w kierunku jasla?nie raz widzialem ta rejestracje :D jak nast razem bedziemy sie rozmijac to Cie wywolam do raportu na radiu :mrgreen:
Cytuj:
tak, jezdzilem w tym cyrku i wiem co pisze. chce tylko przestrzec innych ktorzy planuja tam isc ze nie warto. jest tyle innych normalnych firm. tutaj to tylko kazdy patrzy jak cie wydymac na kasie.
zeby zjechac do domu musisz toczyc wojne ze wszystkimi. a zarobki bym powiedział przeciętne dlatego stwierdzilem że wolę jezdzic za ta sama kase i w duzo lepszej atmosferze dlatego odszedłem.
i jeszcze raz powiem z własnego doświadczenia, że nie warto się tam pchac. a jeszcze ta działalność
hmmm kolego napisales w ostatnim zdaniu ''a jeszcze ta dzialalnosc''. Po pierwsze to nie zaczyna sie zdania od ''a'' -bez urazy, po 2 primo jesli ty masz problemy z prowadzeniem wlasnej dzialalnosci jako jednoosobowej firmy to teraz wyobraz sobie co na glowie ma przedsiebiorca gdy posiada setki samochodow, rozmaitych kierowcow,problemy wszelkiej masci?Czasem trzeba przystanac w komentarzach, popatrzec na wszystko z boku i byc obiektywnym...
taka sama sytuacja jest w Pilznie i czasem to mnie tak smieszy ze musze stanac,otworzyc browara i wypic za zdrowie tych nieszczesnikow...Pracujac w Pilznie dostalem jedno obciazenie(25EURO)pojechalem nie ta droga co trzeba,byl jeden tunel,nie bylo jak zawrocic to trzeba bylo jechac dalej :lol: pozniej 2 no i wyszlo :lol: a bylo to na samym poczatku...frycowe placi kazdy-ale tu taka sytuacja,- moglem przeciez zadzwonic,zapytac, ktora droga jechac,kazali by tak to tak,sa od tego goscie, siedza w biurze i sa jak pupa od...zeby wyznaczac trase...stalo sie,oczywiscie przyjalem to z usmiechem na twarzy bo co da wkur...sie?nawet gosc,ktory mi wystawil to obciazenie(-PAN WOJCIK-juz niepracuje)smial sie z tego ze mlody placi frycowe...wysluchalem grzecznie i poszedlem.Spotyka mnie spedytor na placu i mowi ze jutro ladujemy gdzies tam.Mowie ok nie ma problemu i wspomnialem o obciazeniu-oczywiscie smiech a ja mowie jak mi to anuluje to jade,jesli zostaje to kluczyka do stacyjki nie wsune a tu odpowiedz-masz juz anulowane i jedz :D
Nie bronie tu nikogo, bo kazdy jest kowalem swego losu i postepuje tak czy inaczej...kazdy z Nas ma inne podejscie ale trzeba walczyc o swoje...

Post Wysłano: 04 kwie 2011, 11:18

Użytkownik

Użytkownik

Problem jest w tym, że wiekszość ludzi chciało by robote zrobioną i z zarobkami prezesów i dyrektorów. Kolega, ktory uczył mnie fachu w Pawtransie ma fajne powiedzenie "Nie chcialo się nosić teczki to trzeba ciągać beczki" wiec jak Ci osama nie odpowiada robota zmieniasz ja bo z niewolnika nie bedzie pracownika, a bez podstawnie napewno nie zostales obciazony tylko dales przyslowiowej dupy w jakejs kwesti i robisz z siebie publicznie cierpietnika, ale i przy okazji niedorajde zyciowa.

Post Wysłano: 04 kwie 2011, 12:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
jezdzisz gdzies w kierunku jasla?nie raz widzialem ta rejestracje jak nast razem bedziemy sie rozmijac to Cie wywolam do raportu na radiu
Możliwe, tamtędy lecimy na Słowacje, ewentualnie na wschodnie Węgry. Nie powiem żeby to był mój ulubiony kierunek 8) ... :D , ale jak trzeba.

Nocą komóreczka nie bardzo daje rade do zdjeć.
Obrazek

Obrazek

Post Wysłano: 04 kwie 2011, 19:37

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: MB 190

Cytuj:
Cytuj:
jezdzisz gdzies w kierunku jasla?nie raz widzialem ta rejestracje jak nast razem bedziemy sie rozmijac to Cie wywolam do raportu na radiu
Możliwe, tamtędy lecimy na Słowacje, ewentualnie na wschodnie Węgry. Nie powiem żeby to był mój ulubiony kierunek 8) ... :D , ale jak trzeba.

Nocą komóreczka nie bardzo daje rade do zdjeć.
Obrazek

Obrazek
Marcin poznaje numery tego auta bylem nim kiedyś na tzw.kółku około 2 tygodni miało trochę pogięta beczkę koło siodła ale to już dawno było przejmowałem go od Ryska K.ale z tego co wiem on już nie pracuje

Strona 14 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 112 13 14 15 1636 Następna