Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 15 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 113 14 15 16 1736 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 04 kwie 2011, 20:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12322765
Samochód: DAF XF105.510 SSC

Marcin gdzie obecnie jesteś?? :P

Post Wysłano: 04 kwie 2011, 20:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Numery tego auta WND04YH. Niestety, miałem niezłe przygody z klientem który odbierał to auto... do tego stopnia że nie podpisałem gościowi protokołu. I to jest właśnie minus skoczkowania w Pawtransie, tak samo jak dojazdy do auta. Przy tej cenie oleju, nie wyobrażam sobie jechać dalej niż 150 -160 km (co uważam za wystarczającą odległość przy tej cenie paliwa)... a są propozycje dojazdu po 200 w jedną stronę- dziękuje. Jeden taki dojazd w obie strony to 160 zł.

I ktoś Ci powie że 50-55 gr to dużo. Niech sobie opłaci ZUS, dojazdy, wyżywienie... miód malina :mrgreen: :/ :|
Cytuj:
Marcin gdzie obecnie jesteś??
W najlepszym rasthofie jaki znam.... w domu :D

Post Wysłano: 07 kwie 2011, 19:40

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
wiec jak Ci osama nie odpowiada robota zmieniasz ja bo z niewolnika nie bedzie pracownika, a bez podstawnie napewno nie zostales obciazony tylko dales przyslowiowej dupy w jakejs kwesti i robisz z siebie publicznie cierpietnika, ale i przy okazji niedorajde zyciowa.
nie rób ze mnie jakiegoś frajera chłopie, bo w przeciwieństwie do ciebie kolego z niejednego pieca chleb jadłem i dokładnie od 94r pracuje za kółkiem, wiec doświadczenie od ciebie mam nieznacznie większe.
o Tobie słyszałem, ale nigdy sie nie spotkaliśmy
Czy wg ciebie nota obciążeniowa za peknietą szybe jest w porządku. - 400zł, za szkodę eksploatacyjną, jakies odpryski po kamieniach. Nota ponad 300 zł za paliwo (cały miesiąc trasy po górach, 5 razy pod rząd Boleraz. 2 razy do porici, raz do ustronia, do tymbarku i do n sącza przez chyżne. Pan pawłowski żeruje na kierowcach i tego nikt nie zaprzeczy. Nigdzie nie jest idealnie, ale tak jak pisałem można pracować za te same pieniądze i w duże lepszej atmosferze.
a prawda jest taka, że jeśli było by taka kolorowo, to nie było by takiej rotacji kierowców. jest duzo przypadków że koleś przyjdzie na ucznia, zrobi kółko, dwa i rezygnuje, bo widzi jakie tu bagno.
tylko że na forum nikt o tym nie pisze. Nie chcę robić jakiejś antyreklamy dla firmy, chcę tylko szczerze powiedzieć jak tu jest naprawdę i jakie są realia. Jeśli ktoś ma jakies pytania to zapraszam na priv

Post Wysłano: 08 kwie 2011, 21:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ciężarowy

Wie ktoś może, dlaczego w VTC Młochów są na sprzedaż dwa ciągniki FH 540 z 2010 roku po Pawtransie?

Post Wysłano: 09 kwie 2011, 15:24

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: szybki ;)

Cytuj:
Wie ktoś może, dlaczego w VTC Młochów są na sprzedaż dwa ciągniki FH 540 z 2010 roku po Pawtransie?
Z tego co wiem to te dwie 540 były w wynajmie krótko terminowym i Pawtrans nie zdecydował się na warunki wynajmu na kolejny rok, dodatkowo ponoć sporo więcej paliły te 540.

Post Wysłano: 15 kwie 2011, 15:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7502228

Post Wysłano: 15 kwie 2011, 22:09

Użytkownik

Użytkownik

Ma ktoś jakieś fotki z bazy? 8)

Post Wysłano: 15 kwie 2011, 22:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4628636

przeleciał ostatnio przez Warszowice:
Obrazek
Jakby ktoś chciał w oryginalnym rozmiarze pisac na GG lub PW, Ciągnik miał tablice WPI 1YP2,a naczepa:LU7324P

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 19:40 przez karakan, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 16 kwie 2011, 10:27

Użytkownik

Użytkownik

Pawtrans myje beczki gdzieś na Słowacji?? Trencin?? 8) Bo wydaje mi się że gdzieś to czytałem ale nie pamiętam gdzie...przeglądałem strony wstecz ale mogłem coś przeoczyć :twisted:

Post Wysłano: 16 kwie 2011, 14:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Pawtrans myje beczki gdzieś na Słowacji?? Trencin?? 8) Bo wydaje mi się że gdzieś to czytałem ale nie pamiętam gdzie...przeglądałem strony wstecz ale mogłem coś przeoczyć :twisted:

Tak, dokładnie w TRANVIE mamy własną myjnie - choć jeszcze tam nie byłem. Myjnia jest NASZA :lol: ... PAWTRANSOWA :D , otwarcie było chyba na przełomie luty-marzec (ale tu pewności nie mam).

Post Wysłano: 16 kwie 2011, 19:59

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:

Tak, dokładnie w TRANVIE mamy własną myjnie - choć jeszcze tam nie byłem. Myjnia jest NASZA :lol: ... PAWTRANSOWA :D , otwarcie było chyba na przełomie luty-marzec (ale tu pewności nie mam).
Acha a powiedz mi tylko myjecie tam czy np. na weekend tez tam stoicie :> ??

Tam jest druga baza??

Post Wysłano: 16 kwie 2011, 21:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Acha a powiedz mi tylko myjecie tam czy np. na weekend tez tam stoicie ??

Tam jest druga baza??
Dobre pytanie, pomieszczenia socjalne dla kierowców ponoć rozbudowane - tak słyszałem. Dokładnie nie wiem jak tam jest bo tam jeszcze nie byłem, a teraz mam dłuższe wolne.

Weekend wolałbym spędzić w domu niż tam.

Post Wysłano: 22 kwie 2011, 22:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W najlepszym rasthofie jaki znam.... w domu :D
Marcin, a jak u was jest ze zjazdami do domu? Masz swoje auto czy zmiana?

Post Wysłano: 23 kwie 2011, 3:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
Cytuj:

haha chyba w TRNAVIE :lol:
to ochrzciles (TRANVIE)nowe miasto na slowacji :P

Post Wysłano: 23 kwie 2011, 16:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Renault Master

Często widzę samochody z pawtransu na myjce między Brzegiem a A-4(zjazd przylesie) koło ronda .
To jest myjnia pawtransu czy tylko przejazdem są myte samochody ???

Post Wysłano: 24 kwie 2011, 12:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: W124 & XF106 & GH6

Cytuj:
Często widzę samochody z pawtransu na myjce między Brzegiem a A-4(zjazd przylesie) koło ronda .
To jest myjnia pawtransu czy tylko przejazdem są myte samochody ???
Nie.To nie jest myjnia Pawtrans. Myją tam auta ,które ładują lub rozładowały w okolicy.

Post Wysłano: 27 kwie 2011, 10:46

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: FH 480

Pawtrans ma jedną swoją własną myjkę, która nie dawno powstała na Słowacji w Trnava.

Post Wysłano: 15 maja 2011, 18:10

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Najpierw trzeba zrobić ''B''

Witam ;)
Mam dwie fotki Volva złapanego w Gorzowie Wlkp. na stacji ;]
Volvo FH 500
ObrazekObrazek

Post Wysłano: 15 maja 2011, 21:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: MB Atego

Nie wiem czy było poruszane, ale w Grójcu dość często widzę auta Pawtransu, też jakaś myjnia chyba?

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...

Post Wysłano: 15 maja 2011, 23:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie wiem czy było poruszane, ale w Grójcu dość często widzę auta Pawtransu, też jakaś myjnia chyba?

W Grójcu jest myjnia i mały plac, ale już tam chyba nie myjemy (dawno tam nie bylem), i jeździmy do Odrzywułka (pod Grójcem).

Strona 15 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 113 14 15 16 1736 Następna