1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ja mam chyba niesamowite szczęście do spotykania bliźniaków/bliźniaczek, renata którą widziałem była identyczna, naczepa niebieska, ciągnik biały z takim samym/bardzo podobnym wzorem czerwonej grafiki, po prostu kopia waszego zestawu, ale skoro nie była to wasze auto to trudno może kiedyś uda mi się ją zobaczyć .
GG: 5494410
Samochód: Renault Magnum
Witam!
Renia odjechała właśnie w kierunku Śląska, a fotki są jeszcze ciepłe
Na zdjęciu widoczny mój ulubiony kierowca tzn Tata
Co do stanu technicznego Renii. wczoraj zostały wymienione łożyska od paska klinowego i trochę podciągnięte. W przyszłym tygodniu zostanie wymieniona rura między silnikiem a tłumikiem bo się lekko przepaliła i przy odpalaniu wygląda jakby coś pod kabiną się paliło.
Witam!
Coś się zakurzyło, więc trzeba rozruszać temat:
1. Tak jak wspominałem została wymieniona rura wydechowa, a przy okazji mogłem posłuchać jak mruczy Renia V6
Wszystko było składane u naszego sąsiada, który ma lepiej wyposażony garaż niż niejeden serwis.
Jest też jedna ofiara rury: Nie zmieściła się.
2. Zostało wymienione zapięcie przy prawych drzwiczkach, ponieważ zaatakował je kornik:
3. Naczepa otrzymała zbiornik na wodę, który po delikatnym tuningu i zmarnowanej całej sobocie został wreszcie zamontowany:
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
Cytuj:
na którym Wienerbergerze te ostatnie zdjęcia?
Winerberger jest w miejscowości Dobre koło Mińska Mazowieckiego.
Bardzo dobrze mi znana cegielnia. Trochę trociny się tam zwaliło, gliny załadowało i nie jedną glebę zaliczyło
Często bywacie na jednej z największych i najnowocześniejszych cegielni w Europie (takową była jak ją postawiono)?
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Cytuj:
Bardzo dobrze mi znana cegielnia. Trochę trociny się tam zwaliło, gliny załadowało i nie jedną glebę zaliczyło. Często bywacie na jednej z największych i najnowocześniejszych cegielni w Europie (takową była jak ją postawiono)?
Kiedyś mieliśmy przygodę, jak Kogla odkryliśmy i woziliśmy cegłe innego producenta, że w chwili załadunku wystawał jeden rządek ponad burty, ale po dojechaniu do celu ten rządek znikł i bynajmniej go nie zwiało
Często mamy zlecenia, żeby przywieźć z Dobrego cegłe, ale to był nasz pierwszy raz. Szkoda, że na wjeździe do miasta nie ma żadnego szyldu, że to trzeba kręcić do "centrum" chyba,że nie zauważyłem.
Bardzo fajna AE + za to że nie ma grilla od integrala, oryginał nadaje jej uroku
Szacuneczek za to że dbacie o nią i mimo że najmłodsza może nie jest wygląda całkiem "skowyrnie" i mogła by zawstydzić nie jedno młodsze auto.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
Często mamy zlecenia, żeby przywieźć z Dobrego cegłe, ale to był nasz pierwszy raz. Szkoda, że na wjeździe do miasta nie ma żadnego szyldu, że to trzeba kręcić do "centrum" chyba,że nie zauważyłem.
Kiedyś była duża tablica po lewej stronie zaraz przed łukiem na DW637 jak lecisz od strony Stanisławowa/Warszawy z kierunkiem na cegielnię, kolejny jest przy rynku (teraz może go nie być w związku z małą rewitalizacją i reorganizacją ruchu w rynku). Ostatni kierunek był przed samym wjazdem na cegielnię. Stał do momentu kiedy ktoś nie postanowił w nim zaparkować i to dosłownie. Będę wypatrywał Waszego sprzętu na podjeździe pod cieciownię.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Mam takiego pneumata, powiem tak "Na uj sie nadaje"
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości