1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Najnowszy nabytek widziany dzisiaj leciał w kierunku Krakowa ze Śląska w miejscowości Zastawa koło Orlena jechałem z Tatą i mijałem Renóweczkę ,
Na żywo bardzo ładna. Pozdrawiam kam3903
_________________ Pie..ol wszystko, zostań kierowcą zawodowym. Rób to co kochasz...
Widziałem z pół godzinku temu Czerwoną Damę przez okno, jechała przez Jaroszów w kierunku Wrocławia, teraz pewnie już płynie autostradą. Z daleka mi się w oczy rzuciła. Ślicznie się prezentuje.
26.03 jak się nie mylę to widziałem Waszą "Born to be wild" w miejscowości Osowiec na placu gdzie stały samochody od Sygułki. Coś tam robiliście przy samochodzie bo stał tyłem w jakimś garażu.
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Samochód: Renault Magnum
Cytuj:
26.03 jak się nie mylę to widziałem Waszą "Born to be wild" w miejscowości Osowiec na placu gdzie stały samochody od Sygułki. Coś tam robiliście przy samochodzie bo stał tyłem w jakimś garażu.
To nie nasza Widziałeś zapewne Dxi, która jeszcze mu została. Wszystkie 4 czerwone Madzie wyglądają tak samo.
Poświęciłem dziś cały dzień w szkole i blisko pół godziny w domu żeby przeczytać ten temat od deski do deski i nie zawiodłem się. Każdy w wyżej opisywanych przez Ciebie pojazdów jest b.dobrze zadbany ze strony wizualnej mam nadzieję, że o stronę techniczną dbacie również na podobnym poziomie. Szkoda, że Magnum-ki robione na jedno kopyto ale to już Wasza sprawa. Auta mi się podobają choć nie wszystkie rzeczy przypadają mi do gustu ale to również leży w Waszej gestii co i jak robicie. Oprócz dokładnych opisów i ładnych sprawozdań z poczynionych zmian w samochodach, temat poparty wg Mnie znakomitej jakości zdjęciami oraz kadrami. Gratuluję smykałki w zakresie Fotografii i Filmu. Mimo, że marka Renault nie przypada Mi za bardzo, lecz te 3 sztuki są warte obejrzenia. Mam nadzieję, że będą się jak najlepiej sprawdzał w firmie i będziecie mogli poświecić jak najwięcej czasu upiększaniu pojazdu niż naprawami.
Cytuj:
No no, ta Magnum z 1991r to pewnie z euro 1 albo i 0..po 1lipca jak beda platne drogi -surowo..dalej planujecie to auto trzymac w swojej flocie ?
AE ma euro 0. Będzie w dalszym ciągu jeździła.
A co do próśb o zdjęcia, to już zabieram się za wyjaśnianie. Mam parę nowych zdjęć, jednak brakuje mi czasu, żeby zrobić podpisy na nich i wrzucić na PP. Postaram się w najbliższym czasie zrobić jakieś odświeżenie tematu, bo faktycznie dawno nic nie było pisane.
Udało mi się znaleźć wczoraj trochę czasu na podpisanie fotek i dlatego postanowiłem zrobić małego aktuala.
Na początek parę fotek z tras.
A teraz parę informacji
Na początek może zacznę od tego, że wszystkie 3 Renatki już jeżdżą. W autkach robione są sukcesywnie jakieś prace.
Jako pierwsza na tapetę idzie AE. Ostatnio wymieniane były szczemiona.
A teraz aktualny wygląd.
[
W AE jak widać brakuje międzyosiówek. Do tego trzeba pobawić się elektryką, ponieważ stracił się postój w halogenach na dole.
W Red Lady ostatnio była robiona wymiana oleju i filtrów oraz wymieniane były grzechotki. Do tego parę obrysówek po zimie nie świeci, więc trzeba zająć się kabelkami. Zostały również wymienione halogeny na dole, ponieważ tamte zciemniały w środku. Do tego w naczepie zostały wymienione obrysówki z żarówkowych na diodowe.
W nowej została zrobiona elektryka ponieważ po zimie obrysówki nie świeciły, ale wszystko już działa
Na koniec fotki razem
No są wreszcie fotki.
Z tęskniłem się za tymi magnumkami
Coś ostatnio nie widuje waszych autek w Czewie na Wienerbergerze
Nie jezdzicie na razie czy ja nie mam szczęścia ich spotkać
Cytuj:
Jeździcie nadal za granicę? Jak tak to gdzie najczęściej? Rozumiem, że tylko Born`em?
Wszystkie trzy latają za granicę, ale głównie jeździmy po kraju. Jeżeli już mowa o zagranicy to najczęściej na Czechy latają wszystkie trzy, na Słowację jak dotąd leciała Integrala i E-Tech, a od jakiegoś czasu latamy od czasu do czasu na Francją E-Techem, ale Integralą też się lata jak jest taka potrzeba.
Akurat dzisiaj nad ranem tato poleciał na Francję w okolice Grignon.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości