Cytuj:
wiec jak Ci osama nie odpowiada robota zmieniasz ja bo z niewolnika nie bedzie pracownika, a bez podstawnie napewno nie zostales obciazony tylko dales przyslowiowej dupy w jakejs kwesti i robisz z siebie publicznie cierpietnika, ale i przy okazji niedorajde zyciowa.
nie rób ze mnie jakiegoś frajera chłopie, bo w przeciwieństwie do ciebie kolego z niejednego pieca chleb jadłem i dokładnie od 94r pracuje za kółkiem, wiec doświadczenie od ciebie mam nieznacznie większe.
o Tobie słyszałem, ale nigdy sie nie spotkaliśmy
Czy wg ciebie nota obciążeniowa za peknietą szybe jest w porządku. - 400zł, za szkodę eksploatacyjną, jakies odpryski po kamieniach. Nota ponad 300 zł za paliwo (cały miesiąc trasy po górach, 5 razy pod rząd Boleraz. 2 razy do porici, raz do ustronia, do tymbarku i do n sącza przez chyżne. Pan pawłowski żeruje na kierowcach i tego nikt nie zaprzeczy. Nigdzie nie jest idealnie, ale tak jak pisałem można pracować za te same pieniądze i w duże lepszej atmosferze.
a prawda jest taka, że jeśli było by taka kolorowo, to nie było by takiej rotacji kierowców. jest duzo przypadków że koleś przyjdzie na ucznia, zrobi kółko, dwa i rezygnuje, bo widzi jakie tu bagno.
tylko że na forum nikt o tym nie pisze. Nie chcę robić jakiejś antyreklamy dla firmy, chcę tylko szczerze powiedzieć jak tu jest naprawdę i jakie są realia. Jeśli ktoś ma jakies pytania to zapraszam na priv