1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
No przyznaje, że szafki dość fajnie Ci wyszły Widzę też, że mini telewizor na szybie się pojawił Masz już te zaślepki na niemcownie?
mógłbyś mi powiedzieć gdzie ten telewizor?? chyba, że to żart, a chodzi Ci o urządzenie do poboru opłat.
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Ładnie autko się prezentuje, szafeczki pierwsza klasa, z zewnątrz też niczego sobie, a co do anten to myślałem że jedno CB już koledze nie wystarczy
Pewnie sam ze sobą konwersuje w długie samotne noce
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Dokładnie, zawsze mniej spać się chce, a bezpieczniejsze to niż śpiewanie i tańczenie za kierownicą
Aj tam, aj tam, taniec nieco utrudniony bo ciut za wysoki tunel ale jak by dobrze potrenował....
Po prostu ja tam wole żeby antena "dzwoniła" przy niższych wiaduktach czy tam gałęziach, ot taka nauczka z przeszłości, a że miałem starą w garażu...
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 40 gości