Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 16 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 114 15 16 17 1836 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 maja 2011, 23:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: zielony TGA

w Grójcu cały czas się myją auta z Pawtransu, a w Odrzywołku parkuje około 20 zestawów czasem nawet więcej

Post Wysłano: 19 maja 2011, 1:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: FH 480

Cytuj:
w Grójcu cały czas się myją auta z Pawtransu
W Grójcu koło ronda na myjni już praktycznie wcale się nie myją, ani nie parkują tam auta. Teraz tylko i wyłącznie w Odrzywołku na myjni mycie + duży parking na kręcenie pauzy czy też dłuższy postój. Chyba, że coś nie tak w Odrzywołku jakaś duża kolejka, a pilnie i jak najszybciej trzeba umyć to wtedy Grójec, ale to jest już ostateczność.
Cytuj:
a w Odrzywołku parkuje około 20 zestawów czasem nawet więcej
Hmm... nigdy tam, aż tylu zestawów nie widziałem, fakt faktem, że tyle na placu by się zmieściło u nich. Max do 10 zestawów... Nie wiem kolego skąd takie informacje masz. :?

Post Wysłano: 19 maja 2011, 10:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: zielony TGA

ehh kolego wiem co widzę, w Grójcu owszem, sporadycznie się myją ale w Odrzywołku (jeździłem tam na wulkanizację) tuż po otworzeniu stało tam właśnie około 20 zestawów, taki był tłok, że nie miałem możliwości wjazdu z przyczepą i rozpinałem się na drodze. To chyba o czymś świadczy. Obecnie nie wiem ile stoi, tak było dłuższy czas temu.

Post Wysłano: 20 maja 2011, 20:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS

Miałem dzisiaj przyjemność rozmawiać z kierowcą od Pawtransa-powiedział, że jeździł Volvami 420, 460 i 480, ale 500 którą dosiada teraz uznaje za najbardziej ekonomiczną :D

KW-11.03.2013

Post Wysłano: 18 cze 2011, 14:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Ja teraz ostatnio widzę dużo PAWTRANS-ów pod wywrotką, ma ktoś może potwierdzone informacje że przerzucają się na wywrotki.

P.S. Mam i tez zdjęcia jak ktoś chce mogę je dodać. :wink:

Post Wysłano: 19 cze 2011, 13:02

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12322765
Samochód: DAF XF105.510 SSC

Cytuj:
Pewnie że dodaj czekamy 8)

Post Wysłano: 19 cze 2011, 22:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: szybki ;)

Cytuj:
Ja teraz ostatnio widzę dużo PAWTRANS-ów pod wywrotką, ma ktoś może potwierdzone informacje że przerzucają się na wywrotki.

Kolego to są auta odkupione od Pawtransu, 500 i kazachy wszystko euro3 na tablicach RTA - firma bodajże z Sokolnik - okolice Tarnobrzega/Sandomierza. Ruda 460 Euro 3 jeździ w Lubelskiej firmie pod plandeką - często ją widuje w kierunku Barwinka.

Post Wysłano: 21 lip 2011, 21:58

Użytkownik

Użytkownik

Witam,

Łukasz jak mogę się z Tobą skontaktować?
Pisałem na PR ale cisza z Twojej strony, a potrzebuje pilnie pomocy.
Z góry Dzięki za odzew

Pozdrawiam

Post Wysłano: 23 lip 2011, 9:11

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

może ktoś wie jak obecna sytuacja w firmie??
co trzeba zrobić aby u nich jeździć??
czy samochód dostaniesz jeden i jeździsz cały czas, czy tak jak mowa wcześniej jazda na skoczka??
potrzebne informacje z 1 ręki...
pozdr

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 23 lip 2011, 17:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
co trzeba zrobić aby u nich jeździć??
Bez jaj...
Cytuj:
czy samochód dostaniesz jeden i jeździsz cały czas, czy tak jak mowa wcześniej jazda na skoczka??
Nie ma zasady. Jak trafisz w okres gdzie brakuje kierowców to pewnie szybko wejdziesz na swoje auto (a teraz tak jest).
Cytuj:
potrzebne informacje z 1 ręki...
Pisałem z obu.

Post Wysłano: 24 lip 2011, 19:58

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
nie rób ze mnie jakiegoś frajera chłopie, bo w przeciwieństwie do ciebie kolego z niejednego pieca chleb jadłem i dokładnie od 94r pracuje za kółkiem, wiec doświadczenie od ciebie mam nieznacznie większe.
o Tobie słyszałem, ale nigdy sie nie spotkaliśmy
Czy wg ciebie nota obciążeniowa za peknietą szybe jest w porządku. - 400zł, za szkodę eksploatacyjną, jakies odpryski po kamieniach. Nota ponad 300 zł za paliwo (cały miesiąc trasy po górach, 5 razy pod rząd Boleraz. 2 razy do porici, raz do ustronia, do tymbarku i do n sącza przez chyżne. Pan pawłowski żeruje na kierowcach i tego nikt nie zaprzeczy. Nigdzie nie jest idealnie, ale tak jak pisałem można pracować za te same pieniądze i w duże lepszej atmosferze.
a prawda jest taka, że jeśli było by taka kolorowo, to nie było by takiej rotacji kierowców. jest duzo przypadków że koleś przyjdzie na ucznia, zrobi kółko, dwa i rezygnuje, bo widzi jakie tu bagno.
tylko że na forum nikt o tym nie pisze. Nie chcę robić jakiejś antyreklamy dla firmy, chcę tylko szczerze powiedzieć jak tu jest naprawdę i jakie są realia. Jeśli ktoś ma jakies pytania to zapraszam na priv

Nie wiem kim jesteś Osama. Z tej strony Karol z Torunia. Jak coś to odezwij się do mnie na priv.

Śledzę ten wątek od dawna, ale dopiero dziś postanowiłem coś napisać.
Generalnie powiem tak: pracowałem w Pawtransie ponad 4 lata. Była to moja pierwsza praca za kółkiem dużego auta. Wiele rzeczy się nauczyłem (głównie dzięki J23). Początkowo myślałem, że chwyciłem pana Boga za nogi. Zdanie zmieniłem w trakcie mojej kadencji w Pawtransie, a teraz po zmianie pracy utwierdziłem się w przekonaniu, że nie jest to najlepsza firma. A nowe auta, czy wysokie(?) stawki to nie wszystko. W życiu liczy się też (czy raczej przede wszystkim) życie osobiste, którego, nie oszukujmy się, pracując w Pawtransie się nie ma. Lub ma się go bardzo niewiele. Zostałem zwolniony, bo posądzono mnie o próbę wywołania strajku. Poza tym jakaś miła dusza doniosła p. Pawłowskiemu, że gdzieś kiedyś na parkingu powiedziałem, że jak nie pojadę do domu to utopię kluczyki w zbiorniku. A może zrobił to spedytor. Dziś już nie wnikam. A odpowiedzialny za strajk ponoć pracował później na spedycji. Ale nie wiem czy to prawda. Nadal utrzymuję znajomość z kilkoma kierowcami z tej firmy. Czasem niektórych widuję gdzieś na trasie. Co do obciążeń to się nie wypowiem. Nie płaciłem za paliwo, a przynajmniej nie pamiętam. Płaciłem za pęknięty hak holowniczy - przy przejmowaniu auta nie sprawdziłem takiej rzeczy a dopatrzyli się na bazie. No i za stłuczki (2 i przyznam się, że obie z mojej winy). Osama piszesz, że p. Pawłowski żeruje na kierowcach. Nie chcę tu nikogo usprawiedliwiać, ale myślę, że wszyscy szefowie tak robią. W mniejszym lub większym stopniu. Dziś wiem, że jeśli mnie sytuacja życiowa nie zmusi, to nie wrócę do tej firmy. No chyba, że sam p.Pawłowski zadzwoni z propozycją to rozważę taką ewentualność :D .

Post Wysłano: 30 lip 2011, 13:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 13985591
Samochód: MAN TGX 18.440 XLX / Lancia Thesis

Obrazek

Post Wysłano: 03 sie 2011, 12:52

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4628636

jeden z zestawów uległ kolizji z samochodem osobowym w okolicach Mokate w Żorach, więcej szczegółów nie wiem bo przejeżdzałem obok.

Post Wysłano: 03 sie 2011, 19:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
Cytuj:
nie rób ze mnie jakiegoś frajera chłopie, bo w przeciwieństwie do ciebie kolego z niejednego pieca chleb jadłem i dokładnie od 94r pracuje za kółkiem, wiec doświadczenie od ciebie mam nieznacznie większe.
o Tobie słyszałem, ale nigdy sie nie spotkaliśmy
Czy wg ciebie nota obciążeniowa za peknietą szybe jest w porządku. - 400zł, za szkodę eksploatacyjną, jakies odpryski po kamieniach. Nota ponad 300 zł za paliwo (cały miesiąc trasy po górach, 5 razy pod rząd Boleraz. 2 razy do porici, raz do ustronia, do tymbarku i do n sącza przez chyżne. Pan pawłowski żeruje na kierowcach i tego nikt nie zaprzeczy. Nigdzie nie jest idealnie, ale tak jak pisałem można pracować za te same pieniądze i w duże lepszej atmosferze.
a prawda jest taka, że jeśli było by taka kolorowo, to nie było by takiej rotacji kierowców. jest duzo przypadków że koleś przyjdzie na ucznia, zrobi kółko, dwa i rezygnuje, bo widzi jakie tu bagno.
tylko że na forum nikt o tym nie pisze. Nie chcę robić jakiejś antyreklamy dla firmy, chcę tylko szczerze powiedzieć jak tu jest naprawdę i jakie są realia. Jeśli ktoś ma jakies pytania to zapraszam na priv

Nie wiem kim jesteś Osama. Z tej strony Karol z Torunia. Jak coś to odezwij się do mnie na priv.

Śledzę ten wątek od dawna, ale dopiero dziś postanowiłem coś napisać.
Generalnie powiem tak: pracowałem w Pawtransie ponad 4 lata. Była to moja pierwsza praca za kółkiem dużego auta
Cytuj:
. Co do obciążeń to się nie wypowiem. Nie płaciłem za paliwo, a przynajmniej nie pamiętam. Płaciłem za pęknięty hak holowniczy - przy przejmowaniu auta nie sprawdziłem takiej rzeczy a dopatrzyli się na bazie. No i za stłuczki (2 i przyznam się, że obie z mojej winy). Osama piszesz, że p. Pawłowski żeruje na kierowcach. Nie chcę tu nikogo usprawiedliwiać, ale myślę, że wszyscy szefowie tak robią. W mniejszym lub większym stopniu. Dziś wiem, że jeśli mnie sytuacja życiowa nie zmusi, to nie wrócę do tej firmy. No chyba, że sam p.Pawłowski zadzwoni z propozycją to rozważę taką ewentualność :D .
Kolego?pozwolisz?
Odniose to ogolnej sytuacji wszystkich firm!
to co napisales...
AMEN

Post Wysłano: 09 sie 2011, 17:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 sie 2011, 19:46 przez Szaki, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak masz wrzucać takie zdjęcia, jak drugie, to lepiej sobie daruj.

Post Wysłano: 12 sie 2011, 18:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 13621460

Obrazek

Post Wysłano: 19 sie 2011, 12:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1045565
Samochód: VOLVO 500

Załadunek oleju rzepakowego w Sztumie kolo Malborka

Obrazek

Post Wysłano: 20 sie 2011, 21:31

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: W124 & XF106 & GH6

Cytuj:
Załadunek oleju rzepakowego w Sztumie kolo Malborka

Obrazek
Raczej rozładnek. Raz ,że podniesiony ciągnik na poduszkach, dwa tam zawsze były rozładunki.

Post Wysłano: 23 sie 2011, 23:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:

Kolego to są auta odkupione od Pawtransu, 500 i kazachy wszystko euro3 na tablicach RTA - firma bodajże z Sokolnik - okolice Tarnobrzega/Sandomierza. Ruda 460 Euro 3 jeździ w Lubelskiej firmie pod plandeką - często ją widuje w kierunku Barwinka.
Prawda.To odkupione "Pawiany" stacjonują w Sokolnikach, a firma jest z okolic Gorzyc.Wiem bo sam nimi jeździłem.

„Kochaj szefa swego mogłeś trafić na mojego”

Post Wysłano: 26 sie 2011, 12:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Dodaję te zdjęcia o których mówiłem kilka postów wyżej. :). Może to nie są zdjęcia najlepszej jakości ale ważne ale są.

Obrazek Obrazek Obrazek

Strona 16 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 114 15 16 17 1836 Następna