Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 1
Samochód: MB Atego
Cytuj:
Ta firma to zawsze jakieś przygody ma.
Niedługo trzeci kontener załadują na naczepe
Nie wiem jak przewoźnik ma płacone, ale kierowca chyba za kurs, a wtedy dwie puchy liczy się jako dwa kursy, tak? Jeśli tak, to kierowca zawszę więcej wyciągnie, a no i pewnie przewoźnik na tym nie straci, tutaj niestety stracił, nie udało się...
szczerze mówiąc o frachty pana Szczęsnego to ja bym sie nie martwił. Regularnie dokupuje auta, za wypłata sie nie czeka, boki są tak że źle to nie jest. Ile firm na kontenerach tak pszedzie jak pan Szczęsny ? a o prywatnym zyciu pana Sz, sie nie pisze
mercedes mclaren, nowa s klas , R, ML, i chata jak sam .uj pozazdrościć
_________________ Nie rabotajesz, to i nie kuszajesz:)
GG: 1
Samochód: MB Atego
Cytuj:
szczerze mówiąc o frachty pana Szczęsnego to ja bym sie nie martwił. Regularnie dokupuje auta, za wypłata sie nie czeka, boki są tak że źle to nie jest. Ile firm na kontenerach tak pszedzie jak pan Szczęsny ? a o prywatnym zyciu pana Sz, sie nie pisze
Czyli sugerujesz, ze takie mandaty za tonaz, to dla niego nic?
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
Cytuj:
Czyli sugerujesz, ze takie mandaty za tonaz, to dla niego nic?
Ja tu czegoś nie kumam, za przeładowanie mandaty są w wysokości 20tyś pln wzwyż to kiedy on te pieniacze odrobi?
Żeby odrobić tą kasę to się wozi 2X20 i tak kółko się zamyka
Ciekawe, ja widziałem dziś około 13-14 bordową z dwoma małymi kontenerami na DK8 w miejscowości Żabia Wola, po prawej stronie cofał w bramę do jakiegoś składu budowlanego. Numery mławskie miał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 113 gości