Cytuj:
witajcie, czytam tak wasze wypowiedzi i korci mnie zeby dodac swoje 5 groszy, jezdze actrosem w wersji L czyli z tunelem w srodku i jednym lozkiem, przejechalem nim w rok 160tys, jezdze w biedronce w koszalinie i niestety ale nie mam najlepszego zdania o tym samochodzie, nie tylko ja bo i moi koledzy ktorzy lataja takimi actrosami, a jest ich ponad 60. w zime non stop jest problem z ad blue, zamarza tylko pojawi sie lekki mroz i jest problem bo nie pobiera macznika, po przejechaniu 160tys, kazdego naszego actrosa sciaga na prawa strone nie wiem czy to wina opon czy wada fabryczna, w skrzyniach biegow padaja czujniki polozenia czy cos takiego w kazdym razie skrzynia blokuje i nie ma mozliwosci wylaczenia jej na N, na koleinach nie trzyma sie drogi tak jak Bog przykazal tylko "miota nim jak szatan" jezdzilem premiumka, fh12, r420, i kamazem ale zandym tak nie "miotalo" a webasto zamiast grzac kabine to niestety grzeje ale kanaly dolotowe od dmuchawy, ale powoli konczy sie gwarancja wiedz bedziemy poprawiac fabryke:D
A w czym masz problem że ci zamarza adblue? Przecież nie dość że nie pobiera adblue to jeszcze nie ogranicza mocy, więc czego chcesz więcej?
w Volvie dla porównania musiał byś wymienić wtrysk adblue który nie jast tani.