Cytuj:
Cytuj:
Lepiej by było pomalować, ale jak chcesz obszyć skórą plastiki to dużo zabawy i na pewno nie zrobisz tego samemu. Do tego potrzebny jest wyspecjalizowany warsztat tapicerski.
Madziak,kolego ty sobie nie wyobrażasz co ja potrafię zrobi z materiałem sam obiłem boczki sam zrobiłem (wkładkę)w szyber dach i też ją obiłem.Koledze obijałem z babcia boczki od mitsubishi colt po prostu łatwo się tego nauczyłem gdy robiłem boczki do scani
.A co do tej deski to już nawet sobie wyobrażam jak to zrobić ale wolał bym poczekać na podpowiedzi a nie mówienie mi że tego nie zrobię,jak sobie ubzduram to nie mam mocnych
PS.Nie chodzi mi o skórę tylko o niebieską satynę bo taka są zrobione boczki i szyber dach
No to jesli taki dobry jestes to po co pytasz o zdanie innych?
. Deska rozdzielcza to nie boczki od drzwi, tu trzeba robic szwy, bo przeciez nie zarzucisz material na deske i ja po prostu wykleisz bo na krawedziach ten materail sie poprostu nie ulozy tak jak powinien, a tez zwykly klej tapicerski nie za bardzo sie nadaje bo przy wiekszej temperaturze wszystko ci po odpada. Radze skonsultowac sie z jakims tapicerem samochodwym lub cos w tym stylu i dowiedziec sie troszke wiecej na ten temat.
ps. Nie bierz mnie za jakiegos znawce, bo nim nie jestem, ale moja bliska rodzina zajmuje sie prodkujca mebli i tez sami kombinujemy z tapicerka w ciezarowce, wiec staram ci sie przekazac pare wskazowek z wlasnego doswiadczenia.