Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Przepraszam za post pod postem, ale zamułka widzę.
Co nowego w firmie?
Widzę, że trochę latają w podwójnej
Widywałem na kopalni za Wieśnicą, też czasem koło Rogoźnicy. Ostatnio widziałem nową R lub G (nie rozróżniłem, zresztą nie widziałem emblematu) kabina HL, w Strzegomiu jechała.
Tak jak koledzy mówicie tych nowych Scanii to oni mają juź dość sporo.Ostatnio na dk 1 z 10 sztuk jechało.Z tego co widziałem to większość w dwu osobowej obsadzie
Rozmawiałem z jednym z kierowców, pracuje na betonomieszarce i w każdy poniedziałek zabieram się z jednym z kierowców z cementowni w Ożarowie, i podobno wymieniają cały tabor na nowe Scanie. Ładniejsze od actrosów bo w perłowym srebrze i kabinka na poduszkach w Mercedesie trzęsie jak w lamborghini.
Samochód: taczka i dwa gumofilce
Koło mnie zawsze w tygodniu ich pełno na warszawę leci, czasami się zdarza, że nawet i z 10 sztuk jeden za drugim..
Jak będę miał czas, to złapię za aparat i wylecę na drogę..
Jak Będę miał chwilę pyknę pare ujęć na bazie i wrzucę za tydzień, na prawdę fajnie wyglądają w tym srebrnym perłowym metalic-u. I R420 mocniejsze od Merców.
puki co mam coś takiego:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości