1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
kolego Grześku nie leciałeś w poniedziałek albo w środę DK11 w stronę Poznania ? Mijałem się z taką albo prawie identyczną Scanią w Jarocinie, zrobiła na mnie duże wrażenie - zadbany kawał żelastwa ;]
kolego Grześku nie leciałeś w poniedziałek albo w środę DK11 w stronę Poznania ? Mijałem się z taką albo prawie identyczną Scanią w Jarocinie, zrobiła na mnie duże wrażenie - zadbany kawał żelastwa ;]
I w poniedziałek i w środę jechałem do Poznania, więc całkiem możliwe że mnie widziałeś. Zadbany szkoda że tylko wizualnie Ale walczę o poprawę.
Cytuj:
Scania wczoraj była widziana w Rzeszowie kolo południa
foty nie posiada bo za późno zauważyłem
A no byłem tam jak dobrze pamiętam.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
a Ty znowu przez telefon nadajesz... np. wczoraj między Bochnią, a Brzeskiem, wołał Cię Tomek na radiu, ktoś tam się odezwał, niby jakiś Grzesiu, ale czy to byłeś Ty, to nie wiem, bo jak nas mijałeś to telefon przy uchu widziałem
Takie poglądowe, żeby nie być gołosłownym. Wiem, że jakość katastrofalna, ale...
BTW: Zezwolenie na ten gabaryt było Bo pilota, to ja tam nie widziałem
Nawijam nawijam, z... garażu Tak moje maleństwo dzielnie pracuje a ja odpoczywam, tzn. kończę wypoczynek . Teraz dwa tygodnie ćwiczeń na wanience (siła wyższa ) i dopiero wracam na maleństwo (Aż się boję co zastanę )
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Ty jakiś wystraszony ten Twój następca Dzisiaj mijałem go w Charzewicach ale tak jak mówie, strasznie przerażony Jakieś reprymendy mu dałeś przed przekazaniem maleństwa?
Ty jakiś wystraszony ten Twój następca Dzisiaj mijałem go w Charzewicach ale tak jak mówie, strasznie przerażony Jakieś reprymendy mu dałeś przed przekazaniem maleństwa?
Znając Grześka to udzielił kilku "niezobowiązujących" i mało znaczących porad co do stanu zewnętrznego jak i wewnętrznego samochodu ...
Teraz dwa tygodnie ćwiczeń na wanience (siła wyższa ) i dopiero wracam na maleństwo (Aż się boję co zastanę )
Grzegorzu pochwal się co to za wanienka którą będziesz ujeżdżał, a co do sprawności technicznej swojej Scanii to się nie przejmuj na pewno będzie w nie naruszonym stanie. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 53 gości