Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nieraz stoi niedaleko mojego domu actros MP1 granatowy z naczepą chyba odkupioną od Pemy bo na tyle jest napis Pema a naczepa nowa nie jest. Niestety mam aparat zepsuty więc fotki nie zrobię.
Mały aktual:
Flota 22 jednostki - 19 manów TGA XXL roczniki od 2002 do 2007, 3 Mercedesy actrosy - 2 MP1 i jeden rodzynek MP2
Nowe obsługiwane przez nas kierunki - Duuużo Angli, Duużo Austri, Francja i od niedawana zaczęła się Litwa, Łotwa i Estonia a także mozna spotkać nasze ciężarówki na włochach
Dotychczasowe czechy i słowacja mają już mniejsze znaczenie aczkolwiek bywamy tam regularnie.
GG: 0
Samochód: w planach
A jak wygląda sytuacja z pracą w tej firmie dla młodych niedoświadczonych jeszcze kierowców??? Proszę o odpowiedź - mieszkam jakiś kilometr od bazy firmy.
Nie chodzi mi tylko o pieniądze, ale ile kierowca może najwięcej zarobić i jak często jest w domu??? Wcześniej w jednym z postów przeczytałem, że zawsze co weekend w domu. Czy coś zmieniło się w tej sprawie???
Zapraszam w sobotę, jeśli jeszcze nigdzie nie jeździłeś przejedziesz się ze mną zestawem do Odolanowa i z powrotem - w tym czasie wszystko Ci objaśnię a także dowiem się co sobą prezentujesz.
Witam.Któryś czerwony TGA i TGA zrobiony na TGX-a widziane o 21 koło urzędu skarbowego w Ostrowie...Powiem że ładnie lecieli chłopaki,składy czyste...Mam pytanie do kolegi Matee ;D Często latasz tym srebnym Sprinterkiem lub Caddym ? Pozdrawiam
Często latasz tym srebnym Sprinterkiem lub Caddym ? Pozdrawiam
To są fury Darka the zaopatrzeniowca Mnie nimi z rzadka dane jest jeździć
Cytuj:
Któryś czerwony TGA i TGA zrobiony na TGX-a widziane o 21 koło urzędu skarbowego
No .. znów nowy kierunek uruchomiłem Tym razem chłopaki lecieli na DANIĘ
Aaa rozumiem,przynajmniej już wiem który to zaopatrzeniowiec ; ) Wiem że jeden taki czarny jeździ tym Sprinterkiem ;P Widzę że rozwijasz tam kursy,oby tak dalej... ; ) Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości