Te jedyne w swoim rodzaju pojazdy służa do transportu asfaltu. Mozna je było podziwiać m.in na Nordic Trophy 2005 gdzie zdobyły liczne nagrody i pozwoliły włąścicielowi znaleźć się w klasie mistrzów. Więcej zdjeć znajdziecie na http://www.padborg-express.com
NOOOOO nie, jaki wypas:P matko zaje****e bryki , scanke widziałem na fotkach z NT ale bez naczepy chyba była, z nią prezętuje się oporowo No już nie wspomnę o Volvo które poprostu pięknie się prezętuje w tej konstelacjii
Malowanie jest poprostu wspaniałe, chciałbym zobaczyć tą powłoke lakierniczą na żywo. Założe sie ze nie ma naniej takich niedoróbek jak na polskich show truckach gdzie malowidła sa ochydne. W polsce na truckach widać motywy westernowe a to juz robi sie cholernie nudne a lakiernicy którzy te malowidła robią to partacze.
Są przepiękne Bardziej podoba mi się Volvo, ale oba auta wyglądają cudnie. Warto również zwrócić uwagę na ciekawe naczepy do transportu masy bitumicznej.
Cytuj:
Warto również zwrócić uwagę na ciekawe naczepy do transportu masy bitumicznej.
Piękne słady tą Rke kojaże ze zdjęć z Nordic Trophy. A napepy są bardzo ciekawe podnoszone osie a tlna wysuwana i przyciągana do "wózka" . Jednak Szwedzi potrafią odwalić trucka
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Zdublowane wydechy (nazdjęciu widać i komin i wydech dolny )
Kilka razy widziałem takie rozwiązanie. Ten dolny wydech to nie atrapa. Do tych tuningowanych trucków kierowcy zakładaja taki rozgałęźnik dzięki któremu otrzymujemy charakterystyczny pomruk z wydechu. Natomiast w codziennej eksploatacji spaliny uchodzą górnym wydechem.
Ten pomruk o którym mowi DeL jest niesamowity polecam v8power.nl i pościągać kilka filmików jak sie trafi na jakiś konkretny to można usłyszeć jak V8 potrafi pięknie mruczeć
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Co do prezentowanych zestawów to spotkałem je wczesniej na necie więc pierwsze wrażenia mam za sobą lecz samochody sa nie do opisania
A co do pomruku Scań \8/ to wiele z nich ma wymontowane tłumiki i idzie tylko sama rura pusta w środku co w połączniu z potęga silnika daje taki niesamowity efekt
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Zdjęcia tych pojazdów były już na forum w większych ilościach nawet, niewiem w jakim temacie... Ogółem trucki prezentują się wspaniale, bardziej podoba mi się Volvo, szkoda tylko że jest ono tak bardzo przedłużone...
Cytuj:
djęcia tych pojazdów były już na forum
No już były kiedyś, ale i tak z chęcią oglądam te cuda na kołach jeszcze raz. Poprostu te zestawy są super. Piękne malowanie, naczepy też super wyglądają.
Te jedyne w swoim rodzaju pojazdy służa do transportu asfaltu
A tak odemnie, to czy one przypadkiem nie są jakby skrzyniowe tylko z dołożonym siodłem?? bo jakoś dziwnie długie mi się te ciągniki wydają Możliwe że się myle, ale takie jest moje wrażenie...