GG: 8485544
Podoba mi się i to bardzo
Chyba w niedługim czasie spróbuje swoich sił w kartonie,bo fajne modele wychodzą
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Bajzel
trafiony, zatopiony
jako jedyny ze wszystkich odgadłeś poprawnie.Co prawda to nie konkurs a zagadka, niemniej jednak nagroda dla zwycięzcy się należy. Jeszcze nie dzisiaj bo siedzę w robocie ale w poniedziałek, wtorek będzie nagroda.
Pozdro SZAD
Świetnie wygląda, a jeżeli to rzeczywiście dla mnie, to w ogóle szok
Nawet nie zdawałem sobie sprawy, jakie cuda można "rzeźbić" z papieru
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Witam kolegów po dłu...giej przerwie. Powód? Nie było się czym pochwalić. Dość długo kończyłem KAMAZa i choć już jest zakończony to jakoś tak zeszło?!
Dobra nie ma co rozpaczać, przedstawiam Wam oto:
KAMAZ 5511
Wydanie ADW MODEL skala 1:25 /model kartonowy/
KAMAZ to efekt kilku miesięcy pracy /prawie rok/. Było co robić w zimowe wieczory
Proszę o łagodny wyrok.
Pozdrawiam SZAD
PS. Chciałem poprawić brakujące w poprzednich postach zdjęcia, ale nie mogę edytować postów.
PPS. Następny model już prawie gotowy
Kiedy słońce mocno grzeje i nie ma sił nawet na leżenie, najlepiej skleić sobie modela.
Padło na ten mało skomplikowany model z Orlika. Skala 1:43, pełny standard, pełny relaks.
Zapraszam do oglądnięcia.
Stefek
dzięki, cieszy mnie to, że Ci się podobają moje modele.
Tak KAMAZ to świetna sztuka, ale ja jestem jedynie wykonawcą. Ogromny wpływ na wygląd całości ma projektant. Mnie cieszy to, że nie bardzo popsułem wizję autora, a przy okazji miałem niezłą frajdę przy sklejaniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości